2777
2789
عنوان

ناهارتووون چیهههه

208 بازدید | 27 پست

خودم کشمش پلو برا اولین بار درست کردم نخوردم هنوز ولی ب نظر خوشمزه میاد

من اینطوری درست کردم :مرغو پختم ریش کردم بعد یه پیازم رنده کردم سرخ کردم مرغمم اضافه کردم بعد گردوی هورد شده و خلال بادام و خلال پسته و کشمش رو اضافه کردم تفت دادم ادویه هامم ایناست

نمک زردچوبه فلفل سیاه پودر سیر پودر تخم گشنیز یکم پودر زنجبیل و پودر دارچین زعفرون و پودر گل محمدیم فک کنم خوشمزش می‌کنه ولی من نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینی که شما داری میگی بیشتر به مرصع پلو میخوره تا کشمش پلو ...ولی خوشمزه است ...من دوست دارم ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

جگرر😂😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️