2777
2789
عنوان

کمک برای سقط

888 بازدید | 16 پست

لطفا فقط درمورد عنوان کمک کنید

قلب بچم تشکیل نشده بعد از چند بار سونو دادن

حالا دکتر دارو گیاهی تجویز کرده گفت ۳ روز بخور اثر نکرد بیا قرص بدم

امروز روز سومه نه لکه بینی ن درد هیچی

چ کارایی همراه دمنوش کمکم میکنه؟

پیاده روی ی ساعت داشتم امروز بازم هیچ

میترسم 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

داروی گیاهی نشنیدم تا حالا 

کاش قرص می‌خورید و یکم از پله ها پایین بالا می‌رفتی ، راحت میشدی

اینجوری اذیت میشی

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروی گیاهی نشنیدم تا حالا کاش قرص می‌خورید و یکم از پله ها پایین بالا می‌رفتی ، راحت میشدیاینجوری ا ...

فردا نوبت دکترم هست فک کنم دیگه نامه بده برم بیمارستان

با قرص راحت دفع میشه؟

خیلی از درد و زجرش شنیدم

من رفتم بیمارستان، با دو تا سونو با فاصله، پذیرش میکنن.دارو گیاهی تاثیر نداره

من سونو زیاد دارم

با قرص راحت دفع میشه؟

میگن خیلیییی وحشتناکه

فردا نوبت دکترم هست فک کنم دیگه نامه بده برم بیمارستانبا قرص راحت دفع میشه؟خیلی از درد و زجرش شنیدم

دردش خیلی زیاده 

ولی چند ساعت بیشتر نیست 

بهتر از چند روز انتظاره

اگر میترسید باید بستریتون‌ کنه برای سقط

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

با دارو گیاهی میخوای سقط کنی .فکر نکنم کار درستی باشه برو دکترخودش برات سقط یا کورتاژ کنه با.یه اشتب ...

پ چ خاکی بریزم

خود دکتره این چنتا دارو گیاهی رو نوشت رفتم گرفتم سرخود نبود

بعد سه روزم حتی یه لکه ندیدم

اگه خودم کورتاژ بخوام نامه میده دکترم؟

من سونو زیاد دارمبا قرص راحت دفع میشه؟میگن خیلیییی وحشتناکه

چند هفته هستین.

من ده هفته بودم، چون خونریزیم زیاد شد، از اونطرف پلاکتم پایین، اخر شب زنگ زدن دکترم و اومد ، من رو برد اتاق عمل و کورتاژ کرد.

کلا بری بیمارستان بهتره، حداقل دو تا ماما و پرستار هستش.

دولتی هم بری ، خوبه

دردش خیلی زیاده ولی چند ساعت بیشتر نیست بهتر از چند روز انتظارهاگر میترسید باید بستریتون‌ کنه برای س ...

شیاف دیکلوفناک نمیذارن استفاده کنیم؟

یا مسکن

چند هفته هستین.من ده هفته بودم، چون خونریزیم زیاد شد، از اونطرف پلاکتم پایین، اخر شب زنگ زدن دکترم و ...

منم الان ده هفته‌م

جنین تو ۶ هفته مونده

شیاف دیکلوفناک نمیذارن استفاده کنیم؟یا مسکن

زنگ بزن از ۱۱۵ بپرس ببین ضرر داره یا نه

سقط شیش هفته خیلی راحته چیزی نیست که نگران باشی مثل پریود سنگینه با قرص،، فقط برو زیر پتو بگیر بخواب قرصتو خوردی ،نهایت یه کورتاژه که مثل آب خوردنه سر جمع چند دقیقه طول می‌کشه بعدشم هیچ دردی نداری هیچی احساس نمیکنی کلا دو روز این روند طول می‌کشه حالا شما چندین چند روز بخوای تو خونه تلاش کنی خون ریزی کنی چه ارزشی داره ،سه ماه بعد کورتاژ هم راحت بارداری میشی مثل قبل