2777
2789
چرا من هر چی بچه سفید دیدم شیرخشکی بودن

آره اتفاقا خواهر منم شیرخشکی بوده، از هممون سفیدتره ولی نمیدونم چرا پسرم تا شیر خودمو میخوره پوستش روشنه ولی تا شیرخشک میخوره پوستش تیره و کدر میشه

نه عزیزم

ببخشید که اینو میگم، میتونید ازش بپرسید؟

البته اگه انقدر صمیمی هستید که بتونید بپرسید

گرچه بچه ها با هم فرق دارن و به هر کدومشون یه چیزی می‌سازه ولی دونستنش شاید بهم کمک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید که اینو میگم، میتونید ازش بپرسید؟البته اگه انقدر صمیمی هستید که بتونید بپرسیدگرچه بچه ها با ه ...

پرسیدم الان برات. جواب داد بهت میگم. البته یه نکته بگم بچه‌شون درشت نیستا. حالا نمیدونم به خاطر شیرخشکه یا چی. ۸ ماهشه وزنش ۷۶۰۰.

از اولم که شیر مادر میخورد درشت نبود ولی میگن بچه های شیرخشکی پف میکنن این پف نکرده با این که دو ماهه فقط شیرخشک و غذا میخوره

پرسیدم الان برات. جواب داد بهت میگم. البته یه نکته بگم بچه‌شون درشت نیستا. حالا نمیدونم به خاطر شیرخ ...

مرسی عزیزم..خیلی لطف کردی 

ببخشید دیر جواب میدم

پسرم یهو لج کرد، دیگه بعدشم نشد که بیام

آخه بچه ی من هم شیر خودمو میخوره، هم شیرخشکهر وقت شیر خودمو می‌خوره سفید میشه ولی تا شیرخشک میخوره ت ...

من فکر کردم فقط خودم همین حس رو دارم ، هروقت شیر منو میخوره سفییید میشه ولی با شیرخشک سیاه، شما چه شیرخشکی میدین؟ شاید برای مارک شیرخشکمون باشه ☹️

من فکر کردم فقط خودم همین حس رو دارم ، هروقت شیر منو میخوره سفییید میشه ولی با شیرخشک سیاه، شما چه ش ...

من ۳تا شیرخشک تا حالا عوض کردم، با همشون این اتفاق میفته.. ببلاک ۱_ گیگوز_ نان HD

حالا خوبه باز یه نفر درک کرد چی میگم😅

اگه بشه امروز میخوام برم دنبال شیرخشکای خارجی بگردم، ببینم میتونم یه گزینه ی درست پیدا کنم!

خیلی دلم میخواد انقدر خوب غذا بخورم که شیر خودم زیاد شه و دیگه نیازی به شیرخشک نباشه ولی متأسفانه ممنوعیت غذاییم خیلی زیاده

شما اگه ممنوعیت غذایی نداری،سعی کن خوب بخوری که بچت فقط شیر مادر بخوره عزیزم