تونستم وزن کم کنن من خيلی چاقم میخوام وزن کم کنم نمیدونم شام و ناهار چی بخورم و دلیلی که تا حالا نتونستم رژیم بگیرم همینه چی بخورم چی نخورم یکی راهنمایی کنه
شام، برنج نخور. یه اپ کالری شمار نصب کن، کالری شماری کن، بیشتر از اندازه مصرف نکنی.
شیرینیجات کمتر بخور. به جاش تخم مرغ، گوشت و پروتئینها رو بیشتر بخور.
خیلی هم تغییر تو رژیم غذاییت نده یهو چون سنت کمه
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
دوستم ۱۷ سالشه. خیلی چاق بود الان بهتر شده. زنگ تفریح هیچی نمیخوره شامم خیلی خیلی کم میخوره. به این نوع سبک زندگی هم عادت کرده. فقط باید اراده داشته باشی.
به خاطر ژنتیک و عادات طی روزت هست. سعی کن زیاد یه جا نشینی و تحرک داشته باشی
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم