2777
2789
عنوان

کیا تو نوجوونی

404 بازدید | 31 پست

تونستم وزن کم کنن من خيلی چاقم میخوام وزن کم کنم نمیدونم شام و ناهار چی بخورم و دلیلی که تا حالا نتونستم رژیم بگیرم همینه چی بخورم چی نخورم یکی راهنمایی کنه

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیز رو بنظر من باید بخوری

نمیشه مثلا به بدن ویتامین نرسه...

ولی گروه قند ها  کربوهیدرات غلات و نشاسته باعث میشه وزنت تغیری نکنه 

هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت

بزنج نخور قند مصنوعی هم حذف کن

تنبلی نداری؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

شام، برنج نخور. یه اپ کالری شمار نصب کن، کالری شماری کن، بیشتر از اندازه مصرف نکنی.

شیرینی‌جات کمتر بخور. به جاش تخم مرغ، گوشت و پروتئین‌ها رو بیشتر بخور.

خیلی هم تغییر تو رژیم غذاییت نده یهو چون سنت کمه

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

دوستم ۱۷ سالشه‌. خیلی چاق بود الان بهتر شده‌. زنگ تفریح هیچی نمیخوره شامم خیلی خیلی کم میخوره. به این نوع سبک زندگی هم عادت کرده. فقط باید اراده داشته باشی.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
۱۶۷ ۶۵ شاید بگی مناسبه ولی نه افتضاحه هیکلم شکمم چاق پهلو هام چاق پاهام چاق صورتم چاق خيلي هیکلم بده

چون قدت یذره کمه، باید وزنت کمتر بشه تا به تناسب برسن.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
۱۶۷ ۶۵ شاید بگی مناسبه ولی نه افتضاحه هیکلم شکمم چاق پهلو هام چاق پاهام چاق صورتم چاق خيلي هیکلم بده

وزنت برای قدت خوبه.

به خاطر ژنتیک و عادات طی روزت هست. سعی کن زیاد یه جا نشینی و تحرک داشته باشی 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم