هرروز صبح میره باشگاه میبینشون.قبل باشگام باید برن کافه قهوه بخورن با قرار صبونه دارن.عصرام باشون قرار فوتسال داره.میاد پیشم میگه رفیقم اینطوره اون طوره اینو گفت اونو گفت یا زنگش میزنه باهاش حرف میزنه.هفته ای یکی دوبارم قرار بیرون دارن.قبلا میخواس بره خریدی دکتری یا هرچی اول بمن میگفت الان رفیق جایگزین شده.برنامه پیاده روی بود اول رفت به رفیقاش گفت .شبا میخواد بام چت کنه تو چتم نمیمونه میگم چرا میگه رفیقام تو گروه پیام میدن.یا ی سره عکسشون استوری میکنه.زنگ اونا میزنه با عزیزم باهاشون صحبت میکنه انگار با من دعوا داره پشت تلفن. باشون برنامه سفر میچینه.پریشب گفتم دیگه خسته شدم میخوام جدا شم گفت جدایی اینا نداریم .همه دردام گفتم فقط انکار کردو گفت من رفیق باز نیستم و.....منم دیکه دارم واقعا بی محلش میکنم نه زنگ میزنم نه پیام نه دیگه حتی دستشم میگیرم چون خسته شدم دیگه مغزم نمیکشه.قبلا همه فکر و ذکرش من بودم الان شده رفیقاش و نمیتونم تحمل کنم.شما میگید چیکار کنم
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ک اوایل دیوونه شده بودم بیش از حد رفیق باز بود فکر کن روز و شبم همش با تلفن اونا میگذشت همش باهاشون بیرون بود و... الانم همینطوره طرف خودش زن و دو تا بچه داره میگم برو با زن خودت بگرد عجب آدمایی پیدا میشن
بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)