2777
2789
عنوان

بهم انگیزه بدین

45 بازدید | 7 پست

من دارم میمیرم سر امتحاناب دی دست خودم نیست نمفهمم نمیفهممم اذیت میشم هی از ذهنت میپره تا میفهمم ۱۷ ام امتحان هندسه دارم همین یه دونه مونده بخدا دارم میمیرم به جز این بقیه درسام رو تک زدم من چیکاررر کنم😭😭😭😭😭

منم فردا عربی و هنوز کتابو باز نکردم،فیزیک و بقیشم داغون کردم 🙂💔

😭میبینی چه دردی داره دارم میمزم😭من هنرمندم باباااا مگه حتما باید دیپلم داشته باشم😭نمیدونم زبانمم دادم فک کنم ۴ یا ۵ شه احتمالا بیشتر من حداقل رو گفتم گفته اگه یکیش رو ۳ بشم یکی ۷ قبولم ببین نذری نبود برندارم😭

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

😭میبینی چه دردی داره دارم میمزم😭من هنرمندم باباااا مگه حتما باید دیپلم داشته باشم😭نمیدونم زبانمم ...

حالا من تو زبان چنان استعداد و علاقه دارم که میتونستم زیر 10 بشم،ولی دارم برا نجیبی میخونم با کوهی از ناامیدی ،در واقع چن روزه اصن نمیخونم🫠🥲🥲

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

حالا من تو زبان چنان استعداد و علاقه دارم که میتونستم زیر 10 بشم،ولی دارم برا نجیبی میخونم با کوهی ا ...

بیا بخونیم خواهر دیگه تموم شه دیگه میخوام این کابوس تموم شه لیله رغایب انقدرر دعا میکنم تا تموم شه 

امتحان دادی؟

اره 🫠😂ولی نخوندم و همچنان نمیخونم،صرفا به نمونه سوال خوندم(شانس بود یا چی نمیدونم ولی همونو چاپ کرده بود به عنوان امتحان   

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم