2777
2789
عنوان

چقدر جدیدا ادم های پیر بدجنس شدن

152 بازدید | 9 پست

توی مترو مثلا یکیشون کاری مرد لباس من پاره بشه روی لبایم نشسته بود بلند نشد لباس پاره شد یکیشون توی قطار نداشت یک دختره بیاد داخل کوپه ما بیچاره مجبور شد بره کوپه اقایون یکیشون توی اتوبوس بودیم بعد پشت سری منو هل داد پیرزنه به من فحش داد درحالی که نفر عقب منو هل داد 

پیرزنها خیلب بدجنس شدن و بی اعصاب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسل جدید هم بی تربیت شدن و اونها فکر میکنن همه مثل هم بی تربیت هستند !!!تقصیر نسل جدید هیت که توهین ...

اتفاقا الان ادمهای پیر بیشتر پرو شدن من که ندیدم ادم جوون اینقدر بدجنس باشه نزاره یک خانم از کوپه اقایون بیاد کوپه خودس 

پیر زنا که خیلی بی اعصابن.....یه بار تو عروسی دم در شلوغ بود پیرزنه هولم داد گفتم حاج خانوم آروم تر همچین سرو صدا راه انداخ ...چیه چته مگه زاییدی که آروم تر آروم تر ...تو جوونی من پیرم مگه نمیبینی مگه کوری تو باید دستمو بگیری منو ببری با خودت .....منم گفتم من گوه خوردم اصلن بفرمایین رد شین ....اونایی که اونجا بودن از خنده مردن

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اتفاقا الان ادمهای پیر بیشتر پرو شدن من که ندیدم ادم جوون اینقدر بدجنس باشه نزاره یک خانم از کوپه اق ...

تو اینستا هر چی دیدم بی تربیتی و توهین به نسل پیر بوده البته اوضاع تو شهرستانها خیلی بهتر از تهرانه

❤❤❤

منم یه پیرزن بود دستم فقط از کنار صورتش رد شد میخواستم یه چیزی بخرم بعد میگفت تو زدی دماغ منو شکستی😑دست از دماغش میگرفت آی و وای راه انداخته بود

حالم بهم زد زنیکه پیری