2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مصدر میشه نوشتن

قانونشه خب.

بن ماضی به علاوه ن مصدری میشه مصدر

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

چرا مصدر می‌شه نوشتن،؟

مصدر از روی بن ماضی در میاد 

هروقت خاستی مصدر بدست بیاری فعلتو ببر به گذشته ینی مینویسد میشه مینوشت و بن ماضی فعل رو مثل ین نضارع بدست بیار اینطوریکه می+شناسه رو حذف کن . این فعل چون برای سوم شخص ینی او هست شناسه نداره پس فقط می رو حذف میکنیم میشه (نوشت)

نوشت بن ماضی تو هست که فقط کافیه یه (ن) به اخرش اضافه کنی میشه نوشتن

مصدر از روی بن ماضی در میاد هروقت خاستی مصدر بدست بیاری فعلتو ببر به گذشته ینی مینویسد میشه مینوشت و ...

مثلا مصدر فعل میگویند

می گویند زمانش حاله پس من میبرمش زمان گذشته میشه می گفتند

حالا از فعل ماضی(ماضی همون فعل زمان گذشته رو میگن) که در اوردم مصدرم رو بدست میارم 

اینطوری که می+شناسه رو ازش حذف میکنم

شناسه ی این فعل ‌‌که سوم شخص جمع یا انها هست میشه  ( اَند )که اونو به همراه می حذف کنم میشه گفت

گفت در واقع بن ملضی تو هست که فقط کافیه یه (ن) بهش اضافه کنی و مصدر فعلت میشه گفتن 

مصدر گفتن برای تمام فعل های اینده حال و گذشته در همه ی شخص ها برای عمل گفتن حساب میشه ینی گفتن هم مصدر میگویند هم مصدر میگفتند هم مصدر خواهد گفت خواهی گفت گفته بود و... هستش 

مثلا مصدر فعل میگویندمی گویند زمانش حاله پس من میبرمش زمان گذشته میشه می گفتندحالا از فعل ماضی(ماضی ...

پس بطور کلی مصدر میشه

بن ماضی+ن

که اگه فعلت ماضی یا همون گذشته بود میتونی راحت بنشو بدست بیاری

اگه فعلت حال یا اینده بود باید ببریش زمان گذشته و بعدا مراحلو براش انجام بدی