2777
2789
عنوان

آخيش 😂❤️

72 بازدید | 7 پست

نهمم راحت شدم همش پشت سر هم بود 

از شنبه تا تا الان از الانم تعطیلیم تا شنبه اما وضعیت ریاضیم چون خوب نبوده و سال هفتم و هشتم خیلی خراب کردم و ۱۰ شدم و الان برای ترم دوم باید تلاش کنم چون میخوام تجربی برم و الان اعضاب وجدان دارم دیشبم تا ۴ داشتم میخوندم نمیدونم ریاضی تمرین کنم استراحت کنم 🤕

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تمرینهای کتاب و بلد باش من ریاضیم ضعیف بود نشستم تمرینهای کتاب رو همه رو حل کردم مستمر بیست شدم ...

زبان منم همینه با زور ۱۵ میشم 😂🤧

عذابتا خرداد کلی وقت داری.. با مدرسه پیش برو کنارشم فصلای ترم اولو خودت کار کن برای نهایی نهم تمرینا ...

خردادماه نشد شهریور من غیر انتفاعی میخوام برم کاری به سهمیه ندارم ولی بنظرت میارم تجربی وقتی هفتم و هشتم ۱۰ شدم و ۸ نهم ۱۷ بشم اوکیه؟

خردادماه نشد شهریور من غیر انتفاعی میخوام برم کاری به سهمیه ندارم ولی بنظرت میارم تجربی وقتی هفتم و ...

غیرانتفاعیا که با پول ثبت نام میکنن.. اصلا به خودت چیزی رو تلقین نکن.. مطمئن باش از پسش بر میای.. اگه مغزت بدونه ی فرصت دوباره داره اون اولی رو اصلا جدی نمیگیره.. فکر کن فقط همون خرداده.. 6 ماه وقت داری

.

غیرانتفاعیا که با پول ثبت نام میکنن.. اصلا به خودت چیزی رو تلقین نکن.. مطمئن باش از پسش بر میای.. اگ ...

یعنی چطور با پول ثبت‌نام میکنن باید به هر حال یه الویتی بیاری دیگه اونطوری فکر نکنم باشه 

تلاشمو میکنم هیچ چیزی نشد نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز