2777
2789
عنوان

نیاز عاطفی

231 بازدید | 16 پست

سلام من ۲۲ سالمه و دانشجو ام...

میدونی احساس میکنم که نیاز عاطفی دارم و کسی رو ندارم که باهاش صحبت کنم،حرف بزنم... از طرفی نمیتونم ازدواج کنم... شاید تا سالها نتونم ازدواج کنم بخاطر مشکلات اقتصادی ...

خوب چیکار کنم؟ وقتی دو نفر رو میبینم که همدیگه رو دوست دارن و صحبت میکنند دلم میگیره... چرا من نمیتونم؟ افسرده میشم و سرخورده! چکار کنم؟ بلد هم نیستم دل یک دختر رو بدست بیارم! از طرفی دوستی با دخترا رو یه گناه میدونم اونقدر که توی ضمیر ناخودآگاهمون تاثیر گذاشته ان...

رشته ام هم دختر نداره!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تمرکزتان رو بزار روی پیشرفتت تا هرچی در میاری خرج ی دختر نکنی یا از حسابگری خسیس نشی درسته این نیاز ...

تاحالا دوست دختری نداشتم... میخوام روی خودم تمرکز کنم ولی همش به این موضوع فکر میکنم

ببین فقط با ازدواج میتونی حسن رو ارضا کنی بعدم دوست دخترم بگیری ب خودت لطمه وارد میشه از کجا معلوم میتونی تا آخر باهاش باشی؟ پس ترسات رو بزار کنار و از خدا کمک بخواه تو ازدواج کمکت می‌کنه 

منظورتون دوستی با جنس مخالف هستش؟خداروشکر باز شما متاهلید...

آره، بنظرم اصلا به ازدواج فکر نکنید

چون متاهل هستم برام سختتره، دائم از همسرم انتظار دارم 

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید