2789
عنوان

پشیمونم

258 بازدید | 18 پست

بچم امشب تا حالا بیدار بود نمیخوابید کلی دعواش کردم و دستاشو فشار دادم و محکم انداختمش رو تشک.تشک رو پام بود و فکرکنم سرش از پشت خورد به پام البته پام زیر تشک بود.ینی اذیت شد ؟درد گرفت ؟

کلی گریه کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم باور کن گاهی دست خود آدم نیست 

اون شب بچه م از دوازده شب تا هفت صبح یسر بیدار بود و جیغ میکشید 

آخرش دیگه مثل دیوونه ها دستمو گاز گرفتمو موهامو کشیدم 😂گفتم یاااااا صبرررررر خدا بهم صبر بده 😂😂😂

آدم از کوره در میره 

ما آدمیم آهن نیستیم کههههه

فراموش نکن بچه ها گریه الکی و بیخوابی الکی ندارن

حتما جاییشون درد میکنه 

بچه ت چند سالشه ؟

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
بچه است دیگه اینقدراذیتت کرده که این جوری کردی ازاین به بعد سعی کن آروم تر رفتار کنی خدایی نکرده کار ...

وای من اون محکم خوابوندنو تجربه کردم.💔💔💔 بعدش ازین ک این کارو کردم کلی ترسیدم عصبیم بودم ک شوهرم تخت خوابیده. ازین چرخ خیاطی شیر نشان سنگین قدیمیا دم دستم بود پاشدم نمیدونم با چ قدرتی دیوانه وار پرتش کردم تو درب حال در شکست..

فرداش پاشدم رفتم مشاور در اصل رفتم ک برم پیش مغز و اعصاب قرص بده راحتم کنه ولی فرستادن منو پیش مشاور ی سری چرت و پرت گفت. بد هم نبود ولی من واقعا نیاز ب قرضی چیزی داشتم ک سریع برام جادو کنه

وای من اون محکم خوابوندنو تجربه کردم.💔💔💔 بعدش ازین ک این کارو کردم کلی ترسیدم عصبیم بودم ک شوهرم ...

آدمیزاد بعضی وقتا کم میاره طبیعیه منم ببینم شرهرم راحت خوابیده لجم میگیره دعا کن منم بچه داری رو تجربه کنم

ولی اسی دبگه نکن ازین کارا .یهو دیدی چشم بچه برگشت یا ی بلایی سرش اومد بعد فردا روز میگسم دور از جون چرا بچمون کودن درس نمیفهمه فلان. دیگه خبر تداریم خودمون کردیم.

من ی کار در حق خودم و بچه و شوهرم کردم خیلی بهتر شدم خیلی خیلی . اگه انجام میدی بگم. چون میگیم رد میشید ولی جواب بود باور کن