2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درستو بخون

بهونه نیار

چنلم توی بله : fararazbale یکم دلی صحبت کنیم؟حتی نمیدونم باید عذرخواهی کنم یا نه...میخوام عذر خواهی کنما اما با خودم میگم بابت چه گناهی عذرخواهی کنم؟بابت صرفا بی انرژی اجتماعی بودنم که دست خودم نیست و توی ذات و سرشتمه؟اصن به گذشته برمیگردیم،خیلی گذشته،وقتی که بچه بودم،من ابدا اجتماعی نبودم،من واقعا معاشرتی نیستم،یعنی شاید توی یه تاپیک ببینی منو بابت پستم فک کنی خیلی کول و فانم،اما در همون لحظه ست و ثانیه ی بعد دیگه انرژی ندارم و یا انرژیم در حد همون یه پست گذاشتن توی یه تاپیکه،من خیلی اهل چت کردن طولانی نیستم،من در زندگی غیر مجازیم کلا سه تا رفیق دارم و در ده سال اخیر زندگیم با فرد جدید غیرمجازی دوست نشدم،من همیشه درخواست دوستی هارو قبول میکنم بخاطر اعتباری که طرف داره پیشم،اما نمیتونم بعدا مکالمه ی طولانی داشته باشم و پیوی چک کنم،من همه چیمو توی چنل و پستام میگم اما آدم چت خصوصی و دیتیل شخصی نیستم و این نشونه ی عدم علاقه ی من به شما و یا تکبر نیست،روح و روانم برای معاشرت طولانی خسته ست،گاهی بعد از مدت ها میام جواب بدم میبینم لغو دوستی کردید،بیشتر از اینکه از این ناراحت شم از این ناراحت میشم که حتما با جواب ندادن ناراحتتون کردم که لغو کردید,و ناراحت تر میشم از اینکه من هم تقصیری ندارم فقط در توان من ارتباط شخصی نیست...فقط ازتون خواهش میکنم از دست من بابت این اخلاقم ناراحت نشید من دست خودم نیست ...من خیلی عذاب وجدان میگیرم و حق من نیست این حس رو هم به کتگوری افکار آزار دهنده م اضافه کنم♥️

واه بهانه بنی اسرائیلی میاری چرا 

این هم شبا بیدار بودم درس خوندم برای امتحانا

هیچی نمیشه بخون😂😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

واه بهانه بنی اسرائیلی میاری چرا این هم شبا بیدار بودم درس خوندم برای امتحاناهیچی نمیشه بخون😂😂

منم بعضی موقع یادم میاد میترسم 

وگرنه تو فاز باشم نه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

😳کی ؟؟ هان تو مراقب خودت باش من که دارم دینی میخونم😂🤧

😂😂😂😂😂😂میترسم چیزی بگم بیشتر بترسی پس با یه خداحافظی خوشحالت میکنم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

😂😂😂😂😂😂میترسم چیزی بگم بیشتر بترسی پس با یه خداحافظی خوشحالت میکنم

حالت میخوای بگی اثر نداره تو قرآن خودش اومده و فلان خودم میدونم حالا هرچی🙄😂💔چه زود داره میگذره ساعت من برم کتابو بجوم تو حرفتو بگو من فردا نگاه میکنم

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز