elarahira مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 103 عنوان غریبی 66 بازدید | 11 پست کیا عروس اومدن تو شهرغریب و هیشکیو ندارن دلشون میگیره؟من یک ونیم ساله اومدم تهران اینجا دوستی ندارم آشنا هم دوتا ازفامیلای شوهرمه که اونارم چندماه یبار میبینم خیلی دلم میگیره پارسال سرکار میرفتم ولی امسال بچه دارشدم نمیتونم کارشوهرمم یجوری که دیگه نمیتونم برگرد شهرخودم چیکار کنم بچه ها یکم دلداریم بدین راه حل بگید 1403/10/11 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
invictuss عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 177 من دارم راه دور ازدواج میکنمفقط دارم لحظه شماری میکنم برمغریبی اگه روحیه ضعیفی نداشته باشی خیلی خوبه
tifani2 عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 8088 همه از فامیل و آشنا فرار میکنن تو مینالی دوست پیدا کن کاش پیش میومد منم از فامیل دور میشدم گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
lucie عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 102 منم وضعیتم همینه عزیزم ولی درگیر کارای خونه و کار بیرونم سعی میکنم زیاد فکر نکنم
ponyooo1348 عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 560 عزیزم تایمیک شوهرت خونست بچتونو بسپار بهش خودت برو باشگاه حتا اگه ی روزم در هفته بری حسابی روحیت عوض میشه وگرنه افسردگی میگیری
سبزه_بانمک عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 5868 منم شهر نزدیک شهرمونم ولی واقعا دلم برا شهرمون تنگ میشه.اینجا هم فامیل زیاد داریم یجوریه که بیشتر افراد از اونجا میان این شهر ولی خب دلم برا خانواده خودم تنگ میشه.مامانمم غریبه و من زندگی رو بد جور باختم....
papelii عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 2641 ۲۰ ساله تو غربتم با اینکه سختی های خودشو داره همین که کنار فامیل شوهر نیستم بهم انرژی میده
elarahira مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 103 من دارم راه دور ازدواج میکنمفقط دارم لحظه شماری میکنم برمغریبی اگه روحیه ضعیفی نداشته باشی خیلی خوبه منممثل توبودمبخدا ولی آدم میبینه بعد یه مدت کلا دلت حتی برا بدترین فامیلتم تنگ میشه
invictuss عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 177 منممثل توبودمبخدا ولی آدم میبینه بعد یه مدت کلا دلت حتی برا بدترین فامیلتم تنگ میشه فکر نکنم حتی دلم برای پدر مادرمم تنگ بشهفقط خدا خدا میکنم زودتر برم راه دورفضولی کن تو زندگیت نداریسرگرم زندگیت باش و بچت که یکم بزرگتر شد برو سرکار
elarahira مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 103 عزیزم تایمیک شوهرت خونست بچتونو بسپار بهش خودت برو باشگاه حتا اگه ی روزم در هفته بری حسابی روحیت عو ... مشکلماینه اصلا باشگاهو دوس ندارم همسایه هامم همگی خودشونو میگیرن حتی سلامم نمیدن به آدم حداقل اگه خوب بودن رفت وامد میکردم سرم گرممیشد
ponyooo1348 عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 560 مشکلماینه اصلا باشگاهو دوس ندارم همسایه هامم همگی خودشونو میگیرن حتی سلامم نمیدن به آدم حداقل اگه ... کلن ورزش دوست نداری ؟ خو ی کلاس مهارتی برو ولی تو خونه نمون هر جور شده ی فضایی فراهم کن ک تو اجتماع باشی