از کم عقلی خودم واسه دوقلویی سرخود کلومفین خوروم والا فولیکولم ماه قبل 23بود و عالی بود واسه بارداری
حدس زدم ها! نخور دارو سر خود عزیزم. ببین تبدیل به کیست میشه خدا نکرده. البته کیست کوچیک مشکل بزرگی نیست با دارو یا اگه صبر کنی ممکنه از بین بره. ولی پی گیری کن با دکترت.
"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کردهام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحتهای خشک و خالی نمیشود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار میکند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
ممنون از لطفت عزیرم دعا کنبد واسم دوقلو میخوام دنبال یه راهی میگردم واس دوقلویی
یه بچه سالم بهتر از اینه که دارو بخوری روند طبیعی بدنت رو مختل کنی. باز اگه تحت نظر پزشک این کار رو کنی خوبه. بعد ببین این داروها درسته به رشد فولیکول کمک می کنه ولی عوارض دیگه داره. همون طبیعی اقدام کن بسپار به خدا. چند قلو زایی هم پیچیدگیهای خودش رو داره. ببخش که مثل مادربزرگا نصیحت کردم 😁
"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کردهام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحتهای خشک و خالی نمیشود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار میکند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
ماه پیش 23بود نمیخواستم اقدام کنم بعد به امید اینکه تنبلی ندارم و همه چیز اوکیه سرخود کلومیعن خوردم ...
ان شالله خدا دوقلوی سالم بهت بده هر چه زودتر.
ميفهمم عزيزم از خدا بخواه اما هميشه اينجور نيست حتي با اي وي اف كه حتي جنسيت هم تعيين ميكنه ا ...
منم همش توکلم بخداست
با اینکه فولیکول غالب ندارم و کیست ش خ بازم ناامیدنیستم و دنبال معجزه ی خدام که همین ماه باردار بشم چون خدا بزرگ از اون دستگاه سونوگرافی و قرص کلومیفن همه بهونس هر چی خدا بخواد همون میشه
نه عزیرم لطف میکنی که کمکم میکنی ممنونم ازت انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده
خودم شش ماه کلومیفن خوردم ماه ششم باردار شدم ولی خارج رحم شد! این ماه آی وی اف کردم اونم نشد! 😢 ولی بازم ببینیم خدا چی میخواد.