2777
2789
جالبه. میگم شاید کلومیفن نیاز نبود بخوری. به نظر میاد خوب خود فولیکوله طبیعی رشد میکرد بهتر بود که؟ ...

از کم عقلی خودم واسه دوقلویی سرخود کلومفین خوروم والا فولیکولم ماه قبل 23بود و عالی بود واسه بارداری

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با كلومفين ١٩ شدم با ٦-٧ تا امپول و لتروزال و متفورمين ١٥-١٧ شدم 😬😩

من دلم دوقلوی میخواد

نمیدونید چیکار کنم آخه

یعنی فردا میرم دکتر به دکتر میگم

از کم عقلی خودم واسه دوقلویی سرخود کلومفین خوروم والا فولیکولم ماه قبل 23بود و عالی بود واسه بارداری

حدس زدم ها! نخور دارو سر خود عزیزم. ببین تبدیل به کیست میشه خدا نکرده. البته کیست کوچیک مشکل بزرگی نیست با دارو یا اگه صبر کنی ممکنه از بین بره. ولی پی گیری کن با دکترت. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
اهان شنيدم اگه خيلي بزرگ بشه ميگن كيست شده  اما واسه شما ننوشته كيست نوشته سايز  فوليكول ...

خیلی دلم شکست تو سونو گرافی آخه به امید چندتا فولیکول غالب رفته بودم سونو واسه دوقلویی خورد تو ذوقم

حدس زدم ها! نخور دارو سر خود عزیزم. ببین تبدیل به کیست میشه خدا نکرده. البته کیست کوچیک مشکل بزرگی ن ...

ممنون از لطفت عزیرم

دعا کنبد واسم

دوقلو میخوام 

دنبال یه راهی میگردم واس دوقلویی

٢٣ عالي بوده اگه همسرت اكي باشه چون من همسرم هم تعداد اسپرمش كمه  عوارض كلومفين دوقلو زايي و ك ...

ماه پیش 23بود نمیخواستم اقدام کنم

بعد به امید اینکه تنبلی ندارم و همه چیز اوکیه سرخود کلومیعن خوردم که شد کیست

تو بروشوره کلو نوشته این کیستا خودبخود از بین میرن

خدا کنه زود باردار بشم اونم دوقلو

ممنون از لطفت عزیرم دعا کنبد واسم دوقلو میخوام  دنبال یه راهی میگردم واس دوقلویی

یه بچه سالم بهتر از اینه که دارو بخوری روند طبیعی بدنت رو مختل کنی. باز اگه تحت نظر پزشک این کار رو کنی خوبه. بعد ببین این داروها درسته به رشد فولیکول کمک می کنه ولی عوارض دیگه داره. همون طبیعی اقدام کن بسپار به خدا. چند قلو زایی هم پیچیدگیهای خودش رو داره. ببخش که مثل مادربزرگا نصیحت کردم 😁

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
٢٣ عالي بوده اگه همسرت اكي باشه چون من همسرم هم تعداد اسپرمش كمه  عوارض كلومفين دوقلو زايي و ك ...

انشاالله بزودی زود دلتو خدا شاد کنه و نی نی بهت بده

شماهم واسه من دعا کن دوستم

خیلی دلم شکست تو سونو گرافی آخه به امید چندتا فولیکول غالب رفته بودم سونو واسه دوقلویی خورد تو ذوقم

ميفهمم عزيزم از خدا بخواه اما هميشه اينجور نيست 

حتي با اي وي اف كه حتي جنسيت هم تعيين ميكنه احتمال ٤٠ درصد هست 

ماه پیش 23بود نمیخواستم اقدام کنم بعد به امید اینکه تنبلی ندارم و همه چیز اوکیه سرخود کلومیعن خوردم ...

ان شالله خدا دوقلوی سالم بهت بده هر چه زودتر. 

یه بچه سالم بهتر از اینه که دارو بخوری روند طبیعی بدنت رو مختل کنی. باز اگه تحت نظر پزشک این کار رو ...

نه عزیرم لطف میکنی که کمکم میکنی ممنونم ازت انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

ميفهمم عزيزم از خدا بخواه اما هميشه اينجور نيست  حتي با اي وي اف كه حتي جنسيت هم تعيين ميكنه ا ...

منم همش توکلم بخداست

با اینکه فولیکول غالب ندارم و کیست ش خ بازم ناامیدنیستم و دنبال معجزه ی خدام که همین ماه باردار بشم چون خدا بزرگ از اون دستگاه سونوگرافی و قرص کلومیفن همه بهونس هر چی خدا بخواد همون میشه

نه عزیرم لطف میکنی که کمکم میکنی ممنونم ازت انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

خودم شش ماه کلومیفن خوردم ماه ششم باردار شدم ولی خارج رحم شد! این ماه آی وی اف کردم اونم نشد! 😢 ولی بازم ببینیم خدا چی میخواد.