2777
2789

هیچ چیز غیر ممکن نیست عزیزم. ولی سایز ایده آل ۱۸ تا ۲۲ هست. ۲۸ دیگه به قول معروف زیادی پخته

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ چیز غیر ممکن نیست عزیزم. ولی سایز ایده آل ۱۸ تا ۲۲ هست. ۲۸ دیگه به قول معروف زیادی پخته

میدونم

میخواستم ببینم واسه کسی معجزه ششده

من که ناامیدنیستم توکلم بخداست

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

نمی دونی چرا انقدر زیاد رشد کرده؟ داروی تحریک تخمک  گذاری خوردی؟ 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها
نمیدونم....منکه این ماه به طرز عجیبی فولیکولم سایزش پنج بود😖معلوم نیست چم شده😔

چند سیکل پنج بود

من دوازده سیکل فولیکول 28وچندتا ریز داشتن

کلومیفن خوردم

جالبه. میگم شاید کلومیفن نیاز نبود بخوری. به نظر میاد خوب خود فولیکوله طبیعی رشد میکرد بهتر بود که؟ برای روز ۱۲ یکمی بزرگه سایزش. 

چند سیکل پنج بود من دوازده سیکل فولیکول 28وچندتا ریز داشتن

23 سیکل...

یک هفته مونده بود به ماهیانم...لکه بینی داشتم رفتم دکتر و سونو...دکتر سونو گرافی گفت فولیت پنجه..تازه ده تا فولی داشتم...جوابمو باید شنبه ببرم...دوفاستون خورده بودم..دکتر سونوگرافی گفت بخاطر قرصهایی که دکترت داده تخمدانت یکم تنبل شده.‌برو پیشش تا کیست نشده😑

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
اين كه خيلي خوبه چي خوردي اينقدر شده دكتر من ميگفت بايد بين ٢٢-٢٧ باشه پس واسه شما عاليه عزيزم 

واقعا 

آخه تو سونو زده فولیکول بزرگتر از 28×18 که کیست شده

خدا کنه این ماه باردار بشم