2777
2789
خودم شش ماه کلومیفن خوردم ماه ششم باردار شدم ولی خارج رحم شد! این ماه آی وی اف کردم اونم نشد! 😢 ولی ...

انشاالله خدا بزودی زود مادرت میکنه و دلت شاد میکنه و لبتو خندون

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
انشاالله خدا بزودی زود مادرت میکنه و دلت شاد میکنه و لبتو خندون

خیلی ممنون. موفق باشی! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 26سالمه یه پسر سه ساله دارم

خوبه خيلي عالي هست پس قدرت اين و داري كه باز هم فوليكول خوب داشته باشي با اين سن اگه مشكلي نداري اصلا دارو نخور فرصت داري عزيزم واسه بچه دوم 

ما كه سي به بالا هستيم بايد نگران باشيم

خوبه خيلي عالي هست پس قدرت اين و داري كه باز هم فوليكول خوب داشته باشي با اين سن اگه مشكلي نداري اصل ...

انشاالله خدا بزودی دل شمارو شاد کنه و دامنتونو سبزمن همیشه واسه همه ی منتظرا دعا میکنم

ممنون که کمکم کردی دوست خوبم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
خیلی دلم شکست تو سونو گرافی آخه به امید چندتا فولیکول غالب رفته بودم سونو واسه دوقلویی خورد تو ذوقم

چه جالب دقیقا منم مثل شما فقط برای دوقلویی کلومیفن خوردم منم خیلی خورد تو ذوقم 11 پری دوتا فولی داشتم 28 و 20 همون موقع هم آمپول زدم اچ سی جی به امید اینکه هردو آزاد شن دیگه نمیدونم چی میشه 

شما چی شد بالاخره اون ماه باردار شدی؟آمپول هم زدی.؟