2777
2789
عنوان

استرسسس شدید

45 بازدید | 7 پست

سره امتحانا این استرسم شرو شد تازه با اینکه فردا یه امتحان آسون دارم که همشم بلدم استرس دارم 

این استرس باعث کندی یادگیریم تو درس خوندن میشه کلافم کرده نمیدونم باید چیکار کنم چجوری از بین ببرمش🥺😥

مگه تهش چی میشه

قراره بیست بگیرین پونوزده میگیرین 

بیشتر از این که چیزی نمیشه الکی با خودتون نگین سخته

ریاضی داشتم نشستم با بابام بیشتر از هیجده ساعت ریاضی کار کردم ولی موقع امتحان دستو پاهام یخ کرده بود برگه اومد دیدم چقدر راحته

مگه تهش چی میشهقراره بیست بگیرین پونوزده میگیرین بیشتر از این که چیزی نمیشه الکی با خودتون نگین سخته ...

هیچی والا خودمم میدونم ولی دست خودم نیستش تموم زدم با این استرسا معده و اعصابمو بهم ریختم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی والا خودمم میدونم ولی دست خودم نیستش تموم زدم با این استرسا معده و اعصابمو بهم ریختم

منم فردا امتحان دارم یادش میوفتم استرس میگیرم ولی خب میگم نخونم بدتر میشه شروع میکنم سوال رو با خودم تکرار میکنم

سر همه ی اینا خودم رو مثال میزنم که فکر نکنید دروغ میگم

منم فردا امتحان دارم یادش میوفتم استرس میگیرم ولی خب میگم نخونم بدتر میشه شروع میکنم سوال رو با خودم ...

خوب کاری میکنی دوستم ندارم انقد ضعیف باشم که سره یه چیز کوچیک سریع استرس بگیرم باید رو خودم کار کنم..

کلاس چندمی؟