2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه اغراق و سیاست درش دخیل نمیشد میتونست برنامه جذابی باشه 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

واقعیه 

خب چرا واقعی نباشه 

دیگه قرآن که دروغ نمیگه

مرگم که دروغ نیست

چرا اون دنیایی وجود نداشته باشه

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده 

اونسری یکی صحبت میکرد میگفت یه مرده میخواست بره تو جسم کس دیگه نمیتونست 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

اینکه روح وجود داره 

باتوجه ب اینکه چیزای واقعی ای  دیدن و خواب یا عملکرد مغز نبوده،اینو اثبات میکنه

و رفتن ب سوی نور دلنشینی که تقریبا اکثرشون تجربه کرده بودن

حای بعد از کلی عذاب،،اخرسر سمت نور رفت و گفت حتی اگررر مجدد اون همه عذاب و قراره تجربه کنه ولی اخرش ب اون نور برسه ،،،حاضر بود،،یعنی لذت رفتن ب سوی نور از اون همه عذاب بالاتر بود

همسرم خوشش نمیاد نمیزاره نگاه کنم تا میام نگاه کنم میگه توهمات ذهن مسمومشون رو انتشار میدن از مجری خ ...

بابای منم نمیزاره نگاه کنیم😂😂😂😂وای خدا😂😂😂

خودم تجربه بسیار کوتاهی داشتم پس یقین دارم که درسته

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️