2777
2789
عنوان

تهمت زدن بهم😭💔

272 بازدید | 7 پست

حس میکنم کار دختر داییمه.

تو مهمونی گفت بهم اس ام اس کن چون شماره ات رو ندارم.منم بهش اس ام اس دادم که:سلام.احسانم

بعد داداشش فهمید و شروع گرد داد و بیداد که من با خواهرش چت میکنم.منم بهش گفتم که چون شماره‌ی من رو نداره گفت که بهش اس ام اس بدم. اما اون گفت که خواهرم شماره ات رو داره،دروغ نگو

پس اگه شماره‌ام‌رو داشت چرا گفت بهم پیام بده؟

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)

میگفتی پس چرا خودمو معرفی کردم اگه چیز دیگه بود جای معرفی مردنم چیز دیگه میگفتم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کرده اون دنیا جوابشومیده نترسید

اشتباه کرده ولی همین دنیا حقشه که جواب پس بده

استارتر تو هم همینطوری سکوت نکن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اشتباه کرده ولی همین دنیا حقشه که جواب پس بدهاستارتر تو هم همینطوری سکوت نکن

اره.الان قراره تو خونه مامانم ازم حرف بکشه که چرا این کارو کردی😭

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)