2821
2789
عنوان

🤕چیکار کنم من

284 بازدید | 31 پست

خیلی بد شدم حوصله ندارن همش سرم درده آخه امسالم نهمم حساسه کلی باید تلاش کنم فردا امتحان دینی دارم درسته آسونه ولی باید بخونم دیگه ولی حوصلم نمیکنه 🥲اصلن 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

تقلب کن😍

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترم دوم و چیکار کنه ؟ 💔😐

سیسی کاش اینقد اینده نگر نبودی

تا ترم بد یا خدااااااااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
برای بار دومه دارم بهت میگم😂🤧💔 یبار دیگه هم همین گفتی میکردن فاصله ها هم خیلیییی زیاده

عه تو بودی مگ😂😭

سیسی نمیشه که 💅🏼😂 باید حداقل عمومی ها رو بخونه تخصصی و بعد عید بخونه وگرنه میوفته نمیاره

سیسی جون ریاضی هفتم و هشتم هم ۱۰ شدم 

باید جبران کنم تجربی میخوام برم اون زمان سهل انگاری کردم🤧😂

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

ترم بعد بعد از این امتحانا شروع میشه دیگه

اگه تا الان نخوندی چون تو جو نیسی یکم برا امتحانا خلاصه طور بخون به خانوادت بگو ترم دو جبران

قبل عیدم بشین خودت عمومی ها رو بخون اسونن چیزی نداره 

فارسی و علوم تجربی و ریاضی باشه بعد عید یه هفته استراحت کن بعد شروع کن 

برای علوم که چیزی نداره فرمولاش هم اسونه خودت بخون 

فارسی هم طالب تبار بگیر 

برای ریاضی هم فیلمای حامد بابائی زاده رو ببین خیلی خوب توضیح میده 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779