2777
2789
عنوان

سرم سیر لاکچری کوین

3130 بازدید | 8 پست

کسی از سرم سیر برای پرپشتی‌ مو این برند استفاده کرده؟

نتیجه ایی دیده ؟؟

از سرم پرپشتی‌ مژه لاکچری کوین هم اگر کسی استفاده کرده نظرشو بگه مهمه برام

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

به این برند های تجاری که کانتر کانتر از چین وارد میشن هیچ اعتمادی ندارم 

کلا هر محصولی توی اینستا دیدی که بلاگرا دست به دست تبلیغش رو میکنن ازش دوری کن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به این برند های تجاری که کانتر کانتر از چین وارد میشن هیچ اعتمادی ندارم کلا هر محصولی توی اینستا دید ...

شما برای پر پشتی مژه و مو راه های دیگه ایی بلد هستین؟ 

که جواب بده لاکچری کوین یه مدت خیلی رو بورس بود به خاطر همین یه سریع ها میگن خوبه و یه سریع ها میگن بد خیلی دودل شدم

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

شما برای پر پشتی مژه و مو راه های دیگه ایی بلد هستین؟ که جواب بده لاکچری کوین یه مدت خیلی رو بورس بو ...

یه چیزی رو باید قبول کنیم  ژنتیک 

کسی که مژه و موی کم داره نمیتونه معجزه ببینه 

اگر بر اثر ریزش از دستشون داده باید علت ریزش رو پیدا کنه و درمان داخلی رو شروع کنه 

برای تقویت مژه سرم تقویت مژه سریتا خوبه ولی تا زمانیکه که مصرف بشه اوکیه بعدش عملا برمیگردی به تنظیمات کارخانه 

و برای مو هزاران محصول گیاهی و داروخانه ای هست 

از قرص هیرویت، یونی زینک، آمپول بیوتین و دکسپنتانول و سرم محرک  مو سریتا ، شامپو کافیین سریتا یا فولیکا و….. 

بهتره از پزشک کمک بگیری عزیزم نه چهارتا بلاگر بدون تخصص ♥️♥️♥️ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
یه چیزی رو باید قبول کنیم ژنتیک کسی که مژه و موی کم داره نمیتونه معجزه ببینه اگر بر اثر ریزش از دست ...

اهل منزل میگن همش دارو های هورمونی میده دکتر سرطان میگیری و اینا 

خیلی ترسوندن منو به نظر شما برم؟

من یکم ارث کم پشتی هم دارم ولی برا من خیلی زود شروع شده دارم کچل میشم😭

اهل منزل میگن همش دارو های هورمونی میده دکتر سرطان میگیری و اینا خیلی ترسوندن منو به نظر شما برم؟من ...

دور از جان عزیزم 

این چه حرفیه 

مگه علت ریزش هورمونی هست که دارو هورمونی بده؟ شما نیاز به تقویت داری و داروها هم همه ویتامین هستن نهایت میتونی سمت طب سنتی بری ، انشالله جواب میگیری 🙏♥️

دور از جان عزیزم این چه حرفیه مگه علت ریزش هورمونی هست که دارو هورمونی بده؟ شما نیاز به تقویت داری و ...

نمیدونم مشکل از کجاست 

ممنون بابت راهنماییتون