2777
2789
عنوان

دعاااا

106 بازدید | 6 پست

سلام 

یه دعا رو چجوری باید با آب گل محمدی  شست ؟؟؟ 😐

آب گل محمدی از کجا پیدا کنم اخه؟ 

گلاب محمدی قبوله یا نه ؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

آب گل محمدی همون گلاب میشه دیگ 

تو ی لیوان بریز دعا رو هم بنداز توش یکم با دستت اینور اونورش کن

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

آب گل محمدی همون گلاب میشه دیگ تو ی لیوان بریز دعا رو هم بنداز توش یکم با دستت اینور اونورش کن

ع جدی پس همون گلاب میشه ؟ آب هم قاطیش کنم یا  با گلاب خالی  بشورم ؟

بعد ک با دستم مالیدم و اینور اونور کردم 

کاغذ رو از توش بردارم بندازم سطل زباله؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ع جدی پس همون گلاب میشه ؟ آب هم قاطیش کنم یا با گلاب خالی بشورم ؟بعد ک با دستم مالیدم و اینور اونو ...

باز میتونید از کس دیگه ایی بپرسید 

اون دعا رو نندازید بره بندازید تو آب جاری 

باز بپرسید از کیی

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

باز میتونید از کس دیگه ایی بپرسید اون دعا رو نندازید بره بندازید تو آب جاری باز بپرسید از کیی

اهان . اوکیع . ممنونم 

فقط یه چیزی بعد ک بخوام بمالم کاغذ رو کاغذ اکه یکم له بشه و بره توی دهنم چی اشکال ندارع ؟ 

رنگ خودکاری ک دعا روش هست چی ؟ می‌ره توی دهنم خب 😐

اهان . اوکیع . ممنونم فقط یه چیزی بعد ک بخوام بمالم کاغذ رو کاغذ اکه یکم له بشه و بره توی دهنم چی اش ...

فک نکنم اشکالی ایجاد کنه