من قبل از بارداری کلی قرص اعصاب و اقسردگی می خوردم از دست خانواده خودم داغون بودم زمان مجردی وقتی حامله شدم با یه اراده قوی همه رو قطع کردم الان پسرم سه ماه و پنج روزشه افسردگی بعد زایمان گرفتم اوضاع روحیم اصلا خوب نیست دکترم گفته حتما باید بری پیش روانپزشک یا روان شناس می ترسم برم باز مجبور شم روزی یک مشت قرص بخورم باز عادت کنم ، متنفرم از این که باز بخام قرص بخورم
شما اگه تیرویبد یا دیابت داشته باشی قرص نمیخوری!!! ؟؟؟ چرا فک می کنید قرص خوردن واسه مریضی روحی بده ؟ روح ادمم مثل جسمش مریض میشه. شما اگه روانشناس نمیری برو دکتر سنتی تا راهنماییت کنن. معمولا افسردگی به خاطر زیاد شدن یکی از خلطا تو بدنه. خاله من رفت دکتر سنتی بهتر شد دیگه مشکل خواب الودگیو گیجیم کمتر داره الان
بدبختی من اینه از خونه بیرون نمی تونم برم ، بچه رو کی نگه داره؟ پیش روانشناس رفتن هم پول می خواد ساعتی خداتومن می گیرن که من ندارم داشتم هم نمی تونستم با بچه برم اونجا
عزیزم درکت میکنم واقعا سخته اما الان وقت خوبیه بری باشگاه بچه رو هم بزار تو کالسکه باخودت ببر نه چهار دستو پا میره نه راه میره خیلی اذیت نمیکنه ...هروقتم شیر خواست برو بهش بده ...فیتنس هم برو معمولا توهمه باشگاه ها فیتنس زمانش دست خودته هر ساعتی دلت میخواد میتونی بری اینجوری بخاطر بچه هم ادیت نمیشی و هم دوست پیدا میکنی کلی فکرتو درگیر میکنه برگشتنی هم قدمزنان برو خونه خریدای کوچیکتو هم میتونی انجام بدی
بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️