2777
2789
یازده ماه پیش زایمان سزارین داشتم

اها 

خواستم بگم اتفاقا اگر سزارین بودی حتما با مشورت و زیر نطر پزشک انجام بده 

چون هنوز جای بخیه های داخلی ممکنه کامل جوش نخورده باشه و این دارو ها چون حالت اسپاسم و گرفتکی دارن که سقط رخ بده 

ممکنه به بخیه ات فشار بیاره و خدایی ناکرده خونریزی داخلی پیش بیاد

بنظرم بری دکتر زنان باهات همکاری کنه 

۱۱ ماه مدت اونم سزارین ، مدت زمان خیلی کمی هست و ممکنه هنوز بدنت امادگی بارداری مجدد را نداشته باشه

چندتا دکتر برو و واسشون توضیح بده 

و بهترین تصمیم را بگیر

خدا منو لعنت کنه ولی چون تازه زایمانکردی ماددشوهرم میگفت قدیما با پنیرک سقط میکردن میرفتن عطاری میگر ...

مشکل من همینه کمکی ندارم ،شوهرم اصلا خونه نیست شغلش جوریه فقط آخر هفته خونه اس ،با به بچه که هنوز یه سالش نشده ،سرکار میرم ،بخدا کم خونی شدید گرفتم خودم بزور سرودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل من همینه کمکی ندارم ،شوهرم اصلا خونه نیست شغلش جوریه فقط آخر هفته خونه اس ،با به بچه که هنوز یه ...

واقعا نمیدونم چی بگم 

خودم سومی ناخواسته باردارم قرصم گرفتم ولی خیلی از اخرتم ترسیدم ک بیخیال شدم نهایت دو سه سال اول سخته دیگه🤭

اها خواستم بگم اتفاقا اگر سزارین بودی حتما با مشورت و زیر نطر پزشک انجام بده چون هنوز جای بخیه های د ...

یه ماما هست که میگه میاد خونه واست تو خونه قرص میذاره و انجام میده ،نمیدونم نرسیدم خیلی ،هم از سقط هم از بارداری هم از زایمان مجدد ،بدنم اصلا امادگیشو نداره

یه ماما هست که میگه میاد خونه واست تو خونه قرص میذاره و انجام میده ،نمیدونم نرسیدم خیلی ،هم از سقط ه ...

نمیدونم والا 

توی خونه خطرناکه یوقت تجهیزات نداره اگر حالت بد بشه 

امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری واسه نگه داشتن و یا سقط 

و اینکه اگر نفعت به سقط هست ، امیدوارم به لطف خدا خودش خود به خود سقط بشه که اذیت نشی و عذاب وجدان هم نگیری 🥲

و اینکه حواست باشه کلا بعد سقط چه عمدی و یا چه غیر عمد ، بخاطر بهم خوردن هورمون هات افسردگی میگیری جانم

حواست باشه و خودت رادسرگرم کن 

دکتر این کار انجام میده؟ قرص گرفتم ولی ماما گفت چون زمان زیادی از زایمانت نمیگذره باید تحت نظر باشی ...

ریسک خونگی اینکارو نکن به نظرم تحت نظر دکتر یا ماما برو خیلیاشون غیرقانونی اینکار می کنن ولی خب یکم هزینه باید انجام بدی

احتمالا ناخواسته بودهمثلا این بچه های کار همشون پدر مادرشون بخاطر گناه اینارو سقط نکردن میگن به نود ...

ناخواسته اصلامعنی نداره

کسی که آینده اون بچه اینقدربراش مهمه که حتی راضیه سقطش کنه وبه قول خودش نیارش تودنیایی که آیندش تامین نیس!!!بایداینجاهم دلسوزاون بچه باشه وشش دانگ حواسشوجمع کنه وباچندین روش جلوگیری کنه بعدبره سراغ عشق وحالش

وخدایی که بشددددت کافیست❣