2777
2789
عنوان

باز شدن رحم

98 بازدید | 13 پست

سلام خانما تورا خدا کمکم کنید من ۲۸هفته ام و دردایی مث زایمان داشتم امروز رفتم دکتر ، گفت دراز بکش معاینت کنم بخدا گفتم نع مانع شدم  که اخر سر داد زد  ، رفتم خوابیدم با دست بررسی کرد  هزار بار از خودش پرسیدم که ایا خطر ناک نیاشه گفت نه 

هیچ علائمی هم ندارم برای انقباضامم قرص داد خوردم الان ارومم چیکار کنم از ترس درحال فوتم میگم نکنه با دستت رحمم باز شده باشه بدبخت بشم ، طول سرویکسمم پایینع و احتمال زایمان زودرس دارم چیکار کنم در حال فوتم 

امضای منوبخون دکترکارخودشوبلده نترس

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندم هییی دعا کن برام

انشااله سالم بغل بگیری

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

عزیزم استرس به خودت نده بیشتر اینطوری داری خودتو اذیت میکنی

خودم و اطرافیانما 

از صب فقط گریع کردم تا الانن درحال کور شدنم میترسممم خیلی زیاد میترسمم الانم از این  که با دست بررسی شدم میترسم و درحال سکته ام 

خودم و اطرافیانما از صب فقط گریع کردم تا الانن درحال کور شدنم میترسممم خیلی زیاد میترسمم الانم از ای ...

نه نترس دکترا خودشون بلدن چیکار کنن 

گریه هم نکن یه معاینس دیگ دکتر که نمیاد اکلی دست بزنه و معاینه کنه 

احتمالا یه دوسه هفته دیگ زایمان کنی ایشالا به سلامتی

❤️❤️

خودم و اطرافیانما از صب فقط گریع کردم تا الانن درحال کور شدنم میترسممم خیلی زیاد میترسمم الانم از ای ...

نه نترس دکترا خودشون بلدن چیکار کنن 

گریه هم نکن یه معاینس دیگ دکتر که نمیاد اکلی دست بزنه و معاینه کنه 

احتمالا یه دوسه هفته دیگ زایمان کنی ایشالا به سلامتی

❤️❤️

نه نترس دکترا خودشون بلدن چیکار کنن گریه هم نکن یه معاینس دیگ دکتر که نمیاد اکلی دست بزنه و معاینه ک ...

دو سه هفته دیگه ام بازم نارسه یعنی از معاینه اینجور شد که دو هفته دیگه زایمان کنم ؟

عزیزم تایپیک ات و گم کردم وسط خوندن گوشیم خاموش شد فقط بخاطر شما زود روشن کردم ک بگم اصلا استرس نداشته باش دکتر خواهر من یکی از بهترین دکترهای اصفهان هست خواهرم مثل شما ک بود انقباض داشت و دکتر بخاطر ترس از زایمان زودرس چند بار بستری اش کرد من خودم همراهش بود چندبار هم با دست معاینه اش کردن آخرم خداروشکر ب موقع زایمان کرد استرس برات سمه همیشه ب هرچی فک کنی سرت میاد بیخیال باش چیزی نشده