2777
2789
عنوان

کراتین❌❌❌❌❌❌

289 بازدید | 30 پست

سلام دخترا کراتین کار اینجا داریم؟  یا اشناهاتون 

میخام برم کلاس آموزش کراتین کاری نظرتون چیه درامدش چطوره

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم من جمعه یه مو رو کراتین کردم تا الان مچ دستم به شدت درد می‌کنه..

کارش آسونه به نسبت پیچیدگی زیادی نداره زود یاد میگیری زودم به درآمد میرسی اما با مواد شیمیایی سر چکار داری از گردن و کمر و ریه میوفتی 

من جات بودم یه لاین دیگه رو انتخاب میکردم 

در امدش بد نیست ولی موادشم ب شدت گرونه.ولی حس میکنم می ارزه بعضیا میگن که سخته درحالی ک همشون سخته یه ناخون میکاری ۳ ساعت طول میکشه و ۳۰۰ میگیری ولی کراتین هم ۳ و ۴ ساعت طول میکشه و ۲ تومن میگیری

سلام عزیزم من جمعه یه مو رو کراتین کردم تا الان مچ دستم به شدت درد می‌کنه..کارش آسونه به نسبت پیچیدگ ...

سلام عزیزم مرسی بابت توضیحاتت

و بله خودم سه ساله کراتین میکنم موهامو با سختی کارش خیلی آشناعنم🥲ولی خب علاقه دارم و تو بقیه لاینای ارایشی انقد حس میکنم استعداد ندارم

درامدش چطوره شما از اول مستقل وارد سالن ها شدین یا شاگرد بودین؟ 

در امدش بد نیست ولی موادشم ب شدت گرونه.ولی حس میکنم می ارزه بعضیا میگن که سخته درحالی ک همشون سخته ی ...

مرسی بابات توضیحاتت عزیزم

مثلا برای یه موی دو تومنی چقدش هزینه ی مواده؟ 

به شاگردتون مثلا چقد میدین دستمزد

موادشم که گاز شدیدی داره با ماسک و اینا کلا باید سر و کار داشته باشی

اره خوپم سه ساله موهامو کراتین میکنم از این لحاظ آشناعم🥲

مرسی بابات توضیحاتت عزیزممثلا برای یه موی دو تومنی چقدش هزینه ی مواده؟ به شاگردتون مثلا چقد میدین دس ...

بستگی به جنس مواد داره مواد خودم ۶۰۰ میره برای مواد و حدود ۳۰۰ درصد سالن .عزیزم شاگرد ندارم 

سلام عزیزم مرسی بابت توضیحاتتو بله خودم سه ساله کراتین میکنم موهامو با سختی کارش خیلی آشناعنم🥲ولی خ ...

من رفتم پیش یه خانومی که بهم یاد بده بعد چند جلسه گفت مدل بیار تمرین کن بعد فامیلو دوست و آشنا می‌بردم پیشش کار میکردم تمرین می‌کردم هزینه مواد با یه دستمزد کم هم می‌کشیدم رو پول موادشون

دستم که راه افتاد تو سالن هم خانومه از دیوار مشتری میگرفتم بهش درصد میدادم 

یه مدت اینطوری گذشت که بعدش خودم سالن زدم ..

اصلا کار سختی نیست چند تا مدل بزنی دستت کامل راه میوفته به نظر من زیاد شاگردی لازم نداره کراتین 

بستگی به جنس مواد داره مواد خودم ۶۰۰ میره برای مواد و حدود ۳۰۰ درصد سالن .عزیزم شاگرد ندارم

سالن چقد زیاد میبره🥲

مواد شما مثلا از نوع گرونشه یا متوسط

2790
2778
2791
2779
2792