من هیچوقت به زیبایی کسی حسودی نکردم نمیدونم چطور بعضیا میگن حسودیمون میشه به فلانی چون خوشگله،
البته میشه اسمش رو غبطه گذاشت، شما به چه چیزایی غبطه میخورید؟
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
فلانی یه چیزی داره من دلم خوش نیست که اون داشته باشه چرا داره و من ندارم و نفرین میکنمو دعای بد میکنم که نابود بشه این یعنی حسادت
ولی غبطه یعنی
وقتی کسی چیزی خریده و یا داره دلمون میخواد ماهم داشته باشیم
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
منم پول برام از هرچیزی مهم تره، و بعدش سواد و معلومات، زیبایی هیچوقت برام ارزش نداشته جدی
واقعا پول داشته باشی همه چی داری🤣
دوستان کسی تایپیکم نیومده🥺میشه بگید چیکار کنم پریود شم؟۳روز گذشته نشدم
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
من پیش اومده به میزان درآمد کسی حسودی کنم البته در واقع حسرته نه حسادت ولی قیافه اصلا چون چیزی که طر ...
کاملا موافقم
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
واقعا پول داشته باشی همه چی داری🤣دوستان کسی تایپیکم نیومده🥺میشه بگید چیکار کنم پریود شم؟۳روز گذشته ...
من شده دو هفته و بیشتر پریود نشدم حالا سه روز اونور اینور اشکالی نداره خودتو نگران نکن
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
تو هر زمینه ای اعتماد بنفس دارید حسادت نمیکنید مثلا قیافه خودتون و دوست دارید یا فکر میکنید شما هم یروزی پولدار میشید چیزی که ازش نا امید هستید دیگه باعث حسادت میشه مثلا فلانی چه شوهری داره با اخلاق پولدار عاشق
غبطه با حسادت کلی فرق دارهحسادت یعنی فلانی یه چیزی داره من دلم خوش نیست که اون داشته باشه چرا داره و ...
موافقم
منم غبطه میخورم به رفاه و معلومات ادما
نه عشق برام مهمه نه زیبایی نه محبوبیت نه هیچی دیگه
تو هر زمینه ای اعتماد بنفس دارید حسادت نمیکنید مثلا قیافه خودتون و دوست دارید یا فکر میکنید شما هم ی ...
کاملا موافقم البته من خیلی زیبا نیستم ولی به ادمای زیبایی اصلا حسودی نمیکنم
من شده دو هفته و بیشتر پریود نشدم حالا سه روز اونور اینور اشکالی نداره خودتو نگران نکن
خداکنه مشکلی نباشه🥺ممنونم از راهنماییت
موافقممنم غبطه میخورم به رفاه و معلومات ادما نه عشق برام مهمه نه زیبایی نه محبوبیت نه هیچی دیگه
ان شاء الله که شما هم به رفاه میرسین