2777
2789
عنوان

ترک پوشک (کممممک)

130 بازدید | 7 پست

سلام ، من از جمعه در تلاشم دخترمو از پوشک ترکش بدم وبی اکثرا جیششو تو شورتش میکنه و بازی گوشی میکنه ؛ خیلی هم زود بزود جیش میکنه یعنی بیست دقیقه یبار تو دسشویی هستیم ولی فایده نداره ... وقتی جیش تو شلوارش میکنه میگه جیش دارم 😔 الان دوسال و نیمه هست ؛ بچه هاتون روز چندم گفتن جیش دارن؟

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

بزار پوشک تنش بمونه اما بهش بگو جیش داشتی بگو بریم دسشویی،من اینطوری از پوشک گرفتم بچه هامو،اگه یادشون میرفت بگن،جیشم میکردن میریخت رو پوشک

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توالت فرنگی طرح دار مال کودک از پلاسکو بگیر به سه روز نکشیده ترک میکنه ،تجربه شده برا دو تا بچه هام ...

واقعا؟! 

آخه این جیششو میکنه بعد میگه ، پدرم در اومده

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

بچتون باید پوشک بمونه

کاملا مشخصه ک اصلا امادگیشو نداره...

عذاب ندید خودتونو بچه رو

از ۳ به بعد اقدام کنید

الان صرفا میتونید اموزش بدید ولی پوشک ببندید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آخی عزیزم،دختر من ۲سال و ۱۰ماهشه،از ۲ سال و نیم  تا الان روزها پوشک نمیکنم فقط شبها که میخابه

روزها اگه مایعات زیاد میخوره خودت زود به زود باتوجه به مایعات که میخوره ببرش جیش کنه که مثانش خالی بشه کم کم یاد میگیره.