2777
2789
عنوان

نشدم هنوز😭

174 بازدید | 2 پست

دوستان من پریودام مرتبه و اگه نشم حتما روز بعدش میشدم اما این ماه ۳زوز هست نشدم فردا میشه ۴روز😭حالم بده آخه چرا نشدم،وقتی هم میشم از درد میمیرم اما الان حتی علائمم ندارم ممکنه کیست گرفته باشم؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واااا معلومه ک نه دو هفته عقب بیفته هم طبیعیه بعصی وقتا اگ مدام اینطوری باشه باید ب دکتر مراجعه کنی اپنم شاید دلایل دیگ ای باشه نه کیست ک عزیزم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
واااا معلومه ک نه دو هفته عقب بیفته هم طبیعیه بعصی وقتا اگ مدام اینطوری باشه باید ب دکتر مراجعه کنی ...

آخه بار اولم هست اینطور میشم فردا میشه ۴روز نمیتونم تحمل کنم🥺

یه سوال دیگه من وقتی پریود میشم وحشتناک درد دارم حالت تهوو عرق سرد بی اشتهایی تیر می‌کشه دلم وحشتناک مادربزرگم میگه عمه هامم اینطور بودن ک ازدواج کردن خوب شدن ولی من طاقت ندارم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB