2777
2789

البته من همه جور آهنگ دارم لری .کردی. ترکی.عربی .فارسی همشون دارم گوش میدم ولی تنها آهنگای مورد علاقم که هرچقدرم بزارم باز خسته نمیشم آهنگای کردی برا خودمم عجیبه بااینکه چیزی متوجه نمیشم ازشون ولی خب باهاش زمزمه میکنم😂 

واقعا کردا رو دوس دارم  

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر سنته

چه ربطی داره 😐😐 

من گفتم که همه جور آهنگ گوش میدم ولی خیلی از آهنگای کُردی خوشم میاد برعکس همه آهنگا خسته نمیشم وقتی میزارم

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

آهنگ عربی خوب پیشنهاد میدی

زیادن 😂 چی بگم آخه 

شما عربی؟!

تازه عروسیاشون هم خیلی خوبنن🥺🥺 

یه بار رفتم عروسیشون خیلی خوب بود متفاوت 

آهنگ شیرین و ذره داری شیتت بیمه قناری گوش کن حتما

کُردیه؟!

2790
2778
2791
2779
2792