2777
2789

مادر پدری که به فرزندشون ظلم کنن و فرزندشونو از خونه بندازن بیرون.  هزار تا بلا سرش بیارن. کلا بچه رو طرد کنن. 

آیا اون بچه وظیفه داره که باز هم به اون پدر مادر محبت کنه؟  فقط به خاطر اینکه به دنیاش آوردن و بهش شیر دادن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که نداره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چی بگم

مشکل دارن؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

احترام با محبت فرق داره میتونی دوری و دوستی باشی تا اونا هم فرق وقتی خوب هستی رو بفهمن 

احترام با اینکه گوش به فرمان باشی هم فرق داره بابای من میگفت برم رشتهٔ خودشو بخونم دو سال خوندم انصراف دادم از همون وقتی که انصراف دادم روابطمون قاراشمیش شد حتی داشتم رشته جدید میخوندم بهم میگفت ول کن بیا برو همین دو سال که مونده رو ازاد بخون اما من نرفتم کم کم داره اون نرم میشه و میاد سمت من

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

احترام با محبت فرق داره میتونی دوری و دوستی باشی تا اونا هم فرق وقتی خوب هستی رو بفهمن احترام با این ...

چه قدر خوب. 

اگه مستقل باشی و باهاشون زندگی نکنی چی؟ 

اونا هم بود و نبودت براشون مهم نباشه؟ 

من میگم این قطع رابطه باید باشه تا وقتی خودشون به بچه محل بدن 

وقتی اونا به بچه محل نمیدن بچه چرا خودشو کوچیک کنه 

چه قدر خوب. اگه مستقل باشی و باهاشون زندگی نکنی چی؟ اونا هم بود و نبودت براشون مهم نباشه؟ من میگم ای ...

نه اینجا بنظرم بچه محبت کنه هدیه بخره به اونا هم یاد بده خوب بودنو چون اونا ممکنه از تربیت پدرمادرشون اسیب دیده باشن من همیشه میگم اگه مستقل باشم بهتر میتونم بهشون حق بدم ما تا وقتی بچه نیاوردیم خیلی مامان بابامون رو قضاوت میکنیم

نه اینجا بنظرم بچه محبت کنه هدیه بخره به اونا هم یاد بده خوب بودنو چون اونا ممکنه از تربیت پدرمادرشو ...

نمیدونم ـ

بچه بره بهشون چی بگه اخه. 

وقتی هیچ ارتباطی نیست. 

اگه بچه بره اونا نمیگن ما حق داشتیم که این همه بلا سر این بچه اوردیم؟  

بلاهایی مثل زور کردن رو نمیگم. 

بلاهایی مثل مال و اموالتو خوردن. 

از خونه بیرونت کردن. 

نمیدونم ـبچه بره بهشون چی بگه اخه. وقتی هیچ ارتباطی نیست. اگه بچه بره اونا نمیگن ما حق داشتیم که این ...

من تو این موقعیت نبودم

خودت میدونی خوبیاشون رو مرور کن ببین اونقدری هست که اگه یه روز مردن پشیمون بشی عذاب وجدان بگیری براساس این تصمیم بگیر