یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اینکه تا الان بهم گفتن خوشگل ولی احساس میکنم خیلی زشتم
یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
عمل و تزریق میکنی بعدا فوقش بعدم خوبی الان قیافه واقعیت نیست
مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید
عمل و تزریق میکنی بعدا فوقش بعدم خوبی الان قیافه واقعیت نیست
عیبی همچین ندارم بینیم خوبه
لپ دارم و احساس میکنم چشمام زشته
چطوری خیلی از دخترا توی دبیرستان اینقدر خوبن
منم تنبلی دارم و میدونم این مریضی چی کار میکنه با آدم. سعی کن لاغر کنی نه برای زیبایی بخاطر سلامتی ...
چهرم عوض میشه بنظرت تا دوسال دیگه یعنی تا بعد کنکور