2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین ناراحت میشدین

98 بازدید | 10 پست

سلام 

خانوما من رفته بودم خونه ی یکی از نزدیکانم با دخترش خیلی صمیمی هستم 

اونا زیاد میان خونه ما ولی من بعد از مدت ها رفتم 

هر موقعه هم که میاد من اتاقمو تموم وسایلمو در اختیارش میزارم 

وقتی من رفتم خونشون ایشون اصلا از اتاقش بیرون نیومد حتی مامانش اسمشو صدا زد گفت بیا پیش فلانی 

اصلا بیرون نیومد

وقتی هم که بیرون اومد همش نشسته بود پیش ی شخص دیگه (مثلا خاله یا عمه ی هر دوتامون بود)

همش با اون شخص آروم میگفتن و میخندیدن

اصلانم به من محل نمیدادن وقتی من رفتم توی اتاقش گفتم پنجره رو میبندی من مریضم نبست 

تا من رفتم بیرون بست در اتاقم بست اون شخص هم پیشش بود 

اصلا به من محل ندادن

شما جای من بودین چه واکنشی نشون میدادین؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم قیچیش میکنم

خیلی ناراحتم بدجوری غرورم خورد شد

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
کم محلی و بی تفاوتی مثل خودش

صدرصد همینکارو میکنم باهاش 

ولی هر کسی دیگه جای اون بود میگفت این بعد این همه مدت اومده بزار برم پیشش یا بهش بگم بیا تو اتاقم پیش ما

خیلی ناراحتم بدجوری غرورم خورد شد

والله منم باشم بهم برمیخوره منو یاد یه دوست انداخت دقیقا رفتارم مثل تو بود باخودش بچه هاش ما میرفتیم در اتاق میبست وسایل نمیداد ب بچم

منم هروقت میومد در اتاق میبستم ب دخترم میگفتم همین یه دونه سبد بیار ریخت پاش نکنید گند میزد ب خونم میرفت 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

مثل خودش باشچندسالتونه؟

من ۹ سال ازش بزرگ‌ترم ولی رفتارش توی جمع فقط با من اینطوری بود

والله منم باشم بهم برمیخوره منو یاد یه دوست انداخت دقیقا رفتارم مثل تو بود باخودش بچه هاش ما میرفتیم ...

فقط یک بار در حد تعارف خشک و خالی گفت بیا تو اتاق ولی بعدش وقتی رفتم اینطوری کرد