رانندکی میکنم ولی به ندرت مثلا یکبارمیبینی دو هفته یک ماه به ماشین دست نزدم حالا باز یک مدته ماشین برمیدارم اومدم بیارم تو پارکینگ دنده عقب باید بیام دو بار ماشینو کوبیدم به دیوار حالا کوچمون هم باریکه ماشینای دیگه منتر😭نمیدونم از کجا یهو دوست بابام هم پیدا ش شد بهم فرمون داد وای خدا اصلا حالم بده😭
از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی
اصلا نمیدونی چه جوریم از ساعت ۶ ونیم بیرونم الان رسیدم خونه اینم که اینجوری حالم گرفته شد لعنت به دنده عقب
از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی
فدای سرتاز من بهتری که۱۲ ساله گواهینامه گرفتم یه بار فقط نشستم پشت ماشین😌
منم هفت سال پیش گواهینامه کرفتم چند حلسه تمرینی برداشتم نشستم.