2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این پسر چیه

68 بازدید | 2 پست

بچه من چند وقته با یه پسری در حال آشنایی هستم هم کلاسیک هست پسر خوبیه خوش خنده اخلاقش خوبه مهربونه حامی هست بهم امید میده خلاصه اخلاقا خیلی خوبه 

از لحاظ ظاهری هم قدش بلنده چهارشونه هست و چشم و ابرو مشکی و موهاشم لخته خلاصه طاهر خوبی داره خیلی تمیزه همیشه عطر میزنه خوش تیپه و...

سنش ۲۲هست 

مال شهر کناری خودمون هست 

هم کار می‌کنه هم درس میخونه 

حقوقش ماهانه ۲۵تومن هست 

متاسفانه ماشین و خونه ندارن البته میگه تا سال دیگه ماشین می‌خره ولی خونه نداره 

خیلی دست و دلباز هست گاهی اوقات برام کادو می‌خره مثلاً همین چند وقت پیش برای تولدم یه ساعت گرون برام خریده بود 

من خودم هم از لحاظ مالی خوبیم خودم ماشین دارم و خونه هم دارم البته طبقه بالا خودمون میشه 😁

به نظرتون این شخص فرد مناسبی هست برای اینکه رابطه رو جدی کنم یا نه شما باشید همچین پسری رو قبول می کنید 

بله کلا واسه منم پول اینا مهم نیست چون پول موندگار نیست حتی اگه پولم نداشت میخواستمش مهم اینه هدف داره به فکرته

دو دستی بگیرش کم همچین ادمایی پیدا میشه

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان