2777
2789

بچه ها من از یه چیزی اکه تعریف کنم اون چیزه خراب میشه ماشالا هم میگم ولی تاثیری نداره انگار 

چند نمونش رو میگم.

چند روز پیش رفتم آرایشگاه،یه گل طبیعی خیلی خوشکل داشت که گفتم قشنگه روز بعدش خشک شد

همون روز یه ماهی فایتر هم بود اونم گفتم چقدر خوش رنگه فرداش آرایشگره گفت مرده اومده رو آب

چند وقت قبلتر هم توی خیابون یه گروه دوچرخه سوار بودن یکیشون دوچرخش خیلی خوشکل بود به همسرم گفت عجب دوچرخه ای داره،چند ثانیه بعد یارو بدجوری خورد زمین 

آخریشم همین ده دقیقه پیش یکی از شاگردای باشگام یه هدفون خیلی خوب خریده بود گفتمش خیلی خوب و با کیفیته.دو دقیقه بعدش گذاشت زمین یادش رفت،پا گذاشت روش شکست کلا 😐😐😐😐😐

چرا اینجوریم من ؟ واقعا نمیخام به چیزی یا کسی آسیب بزنم

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

بنظرم جدیش نگیر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا بخواه کمکت کنه

بگو خدایا تو که خوب میدونی دست خودم نیست تو رو خدا کمکم کن من این حسو دوست ندارم

خیلیا شنیدم اینجوری جواب گرفتن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

چشمات انرژی منفی داره

باید چکار کنم ؟ من واقعا آدم حسودی نیستم که مثلا کسی چیزی داره بخام حسودی کنم.اینقدر هم اوضاع مالیم خوبه که هر چی بخام میتونم بخرم.ولی واقعا این موضوع داره میره رو مخم

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

من خودم نظر میگیرم با روسری میگن کسایی که اینجور هستن وقتی از چیزی تعریف میکنن یه اشعه از چشمشون به سمت اون وسیله یا شخص میرسه که باعث خراب شدن وسایل یا صدمه به افراد میشه

من چشمام شور نیس ولی گاهی مثلا یه کار خراب رو میبینم به همسرم میگم این اشتباهه مثلا نباید پارچ آب اونجا باشه وگرنه وارو میشه بعد اگه اون اتفاق بیفته.شوهرم میگه اگه تو نمیگفتی و زبون نمیزدی اون اتفاق نمیفتاد ولی هربار تو بگی خراب میشه