2777
2789
عنوان

کیا قبلا حجاب داشتن الان نه

| مشاهده متن کامل بحث + 5919 بازدید | 44 پست
الان حجاب داری دیگه . خود منم همینم عبا و مانتو بلند می پوشم از وقتی بچه دارم منظورم اینه کلا بی حجا ...

اها نه من اونجوری علاقه نداشتم بشم 

شالمو الان بازتر گذاشتم فقط و مانتوم بلندتر شده

من کلا چادریم. اما الان می‌خوام برم دانشگاه دیگه چادر سرم نمیکنم. اطرافیانمم هم اتفاقا میگن چادر سر نکن یکم به خودت برس  (آرایش).این حرفا .

منم لباس ساده می‌پوشم وسعی میکنم یه کرم ضد آفتاب میزنم ویه رژ بیرنگ زیاد واقعیتش حس خوبی ندارم نمیدونم احساس میکنم بقیه ممکن در مورد شخصیتم بد برداشت کنند و..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برعکس شدم .

محجبه شدم الان .

دلیلشم آگاهی که قبلا نداشتم و الان دارم و اینکه خانوادم سختگیری نمیکردن .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من برعکس شدم .محجبه شدم الان .دلیلشم آگاهی که قبلا نداشتم و الان دارم و اینکه خانوادم سختگیری نمیکرد ...

چه جالب بیشتر توضیح میدی 

نگران نیستی برگردی به حالت قبل آخه من شبیه به شما هم زیاد دیدم ولی اکثرا برگشتن به روال قبلشون

هیچ.وقت.کسی.که.واقعا.دینداربوده.باجون.ودل.چادروکنارنگذاشته.فقط.کسایی.وه.به.زور.خانواده.چادری.بودن.چادروکنارگذاشتن.البته.اصل.رعایت.حجابه.وآرایش.نکردن.مثلا.چادری.ای.که.یه.عالمه.آرایش.میکنه.ازنظرمن.بیحجابه.ومانتویی.که.پوشش.رو.رعایت.میکنه.وآرایش.نمیکنه.دیندار.وباحجابه

چه جالب بیشتر توضیح میدی نگران نیستی برگردی به حالت قبل آخه من شبیه به شما هم زیاد دیدم ولی اکثرا بر ...

اره عزیزم .

نگران که اصلا ،راستش من تو وضعی بودم که یک هزارم درصد احتمال نمیدادم محجبه بشم چه برسه چادر .

ولی خب این دنیا ارزش یسری چیزارو نداره  واقعا .

تعریف از دین برای خسلی از جامعه ما غلط تعریف شده ،بخاطر همین ما دین زدگی و بی حجابیو داریم میبینیم خیلی زیاد .

اگاهی راجب دین و خدا و هدف زندگی بره بالا ،اصلا ناخودآگاه فرد یسری حدودو رعایت میکنه .

بالاخره آدما تغییر میکنن که تحت تأثیر خیلی از عوامل می‌تونه باشه برعکسش هم هست

آخه خیلی زیاده این قضیه واقعا فکرمو مشغول کرده آنقدر که می ترسم بروز خودمم بی حجاب بشم آنقدر که کسایی بودن اطرافم که طرفدار حجاب بودن و بی حجابی رو نقد می کردن و الان عوض شدن

من 

دلیل اولم تاثیر فکری اطرافیان .  ک همش میگفتن دختر خوب چادر میزنه ن اینکه منو مجبور کنن منم سنم کم بود تحت تاثیر قرار میگرفتم.

دلیل دوم دست و پاگیر بودن و محدود شدنم واقعا اذیت بودم مخصوصاً سر کار و دانشگاه 

دلیل سوم همیشه چادرم خاکی میشد یا چروک میشد ی جاهایی بدم میومد دوست داشتم مرتب باشم 

دلیل چهارم ر گذر زمان عقایدم تغییر کرد و  با چادر نزدیک نبود واسه همین خواستگاری ک معرفی می‌کردن اصلا با افکار و عقاید من همخوانی نداشت با چادرم همخوانی داشت همینطور دوستام برا همین حس کردم این دورویی هست و گذاشتم کنار 

.

اتفاقا انتخاب خودشون بود برا همین آنقدر متعجبم

شاید بعد ازدواج شوهرشون ازشون خواستم که حجاب رو بردارن،شایدم‌ تغییراتی که تو جامعه بوجود اومده باعث شده نگرش اونها هم عوض بشه

قبلا چادری نبودم ولی با روسری سفت و سخت موهامو میپوشوندم و مانتوی بلند می پوشیدم الان شال و روسری م ...

با اینکه اعتقادمون راجب حجاب  داره ،ولی خیلی موافقم روی این مسئله که حجاب اصلا بحث گناه و ایناش جداس و اجبارش واقعا خنده داره .

بنظر من 

انقدر که تمسخر و تهمت و بد گویی و بی محبتی گناه داره ،بیرون بودن مو نداره  و ادم باید بدونه و عاشق حجابش باشه که سر کنه (: