2789
عنوان

چه غلطی کردم

112 بازدید | 9 پست

سلام من چند مدت پیش با یه آقایی آشنا شدم ایشون ۳۶ سالشه من بیست ودو 

من بعد یه مدت باهاش کات کردم 

تو تمام این مدت این آقا به من پیام میداد دوست دارم واین حرفا

چندروز پیش یه پیامی داد گفت بیا حرف بزنیم معیارامون برای ازدواج وبگیم واین حرفا 

من بیشعور هم جوابش ودارم دیگه هی میگفت همین الان بیام خواستگاریت هر یکساعت زنگ وپیام که دوست دارم،من امروز دیدمش با اینکه بهش گفته بودم مثلا آدم یه شاخه گل بگیره وتوعمل نشون بده واین حرفا هیچی نگرفته بود منم نمیدونم میخوام باهاش باشم یانه نمیدونم درکم میکنید یانه اینجوریه که موقعیت مناسبی ممکنه بهتر پیدا نکنم بعد به خودم میگم واقعا دوسش دارم میبینم واقعا دوسش ندارم فقط میگم کیس مناسبی برای ازدواج ولی از وقتی باهاش حرف میزنم معده درد عصبیم شروع شده افسردگی گرفتم از اتاقم نمیام بیرون ،انگار دیوونه شدم خودم نمیدونم با خودم چند چندم،پیش خودم میگم همین الان بهش بگم که دوسش ندارم )قبلا گفته بودم بهش حسی ندارم)اینجوری انگار دارم باهاش بازی می‌کنم، آخه یه جوری حرف میزنه من حتی نمیتونم بگم نمیخوام باید چیکار کنم توروخداکمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرفتون رو رک بزنید یهش

سنش رفته بالا سریع میخواد ازدواج کنه،بچه دار بشه 

من فقط بیست ودوسالمه من دلم میخواد واسه آرزوهام تلاش کنم،درضمن من بهش گفتم نمیخوام نزدیکم بشه یا کاری کنه اما به زور لپ منو بوسید دوبار حتی به من احترام هم نذاشت با اینکه گفتم نمیخوام 

دقیقا تو‌موقعیتت بودم دودلی وحشتناک تو پیام باهاش اوکی بودم میرفتم میدیدمش غم دنیا میومد رو دلم میگفتم خب پشر خوبیه ولی اصلا ذوق شروع زندگیو باهاش نداشتم به عقد فکر میکردم میمردم یه شب بعد دوسال اومد یه شری حرفا زد باورم نمیشد این همون ادمه یه دل شدم و رابطه تموم‌و بعدش حس زندگییییییی‌داشتم واقعا قبلش حس میکردم تموم شد زندگی من باید یه زندگی مامان بابایی داشته باشم و بچه و‌...

شما اونو دوسش نداری فقط دلیل قانع کننده نداری برای کات من همش میگم چرا زودتر پیش مشاور نرفتم شماهم حتما پیش یه شماور خوب برو