2777
2789
عنوان

نیاز دارم ب تجربه شما عزیزان

72 بازدید | 9 پست

من ی تازه عروسم ودلم میخاست ک جشن شب چلگی داشته باشم پدرومادر همسرم عمرشون دادن ب شما و ی خواهرشوهر دارم و  تازگیا مادربزرگ همسرم فوت کرد اما حال شوهرم کاملا خوبه منظورم اینه سرحاله و افسرده نیست 

همسرم همه چی برا شب چلگی خرید از سبد میوه تا لباس

حالا چهلم مادربزرگ شون میشه تقریبا اخرا این ماه و ما هم تصمیم داریم اخر این ماه ی جشن شب چلگی کوچیک بگیریم 

حالا ب نظر شما مسخره هست ک ما این کار بکنیم چون خالم مخالفت کرد و من... 

شب یلدا مگه تموم‌ نشد؟

خب بزار برای مناسب جدیدتر

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احترامی بهش بزار مثلا از خواهرشوهرت سوال کن بگو همه خریدارو کردیم وسفارش دادیم شما مشکلی ندارین یا باهمسرت،ویا این که پنهونی باهمسرت جشن بگیرین که خواهرشون هم در جریان نباش بازم هرجور صلاح ببین همسرت چی می گه

به احترامی بهش بزار مثلا از خواهرشوهرت سوال کن بگو همه خریدارو کردیم وسفارش دادیم شما مشکلی ندارین ی ...

همسرم خیلی شوق و ذوق داره

وگرنه اصلا چیزی نمیخرید

خواهرشوهرمم آدم خیلی خوبیه 

اونم دوست داشت ک بگیریم ولی دوباره باید باهاش صحبت کنم

مگ مناسبت دیگه ای هم هست!؟

عید نوروز 

عید فطر

ماه شعبان هم که کلی تولد هست

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مگه این مناسبتا هم جشن میگیرن!؟ فقط شنیدم کادو میدن

بله چرا جشن نگیرن 

شما هر زمانی که دلت بخواد جشن بگیر مگه حتما باید مناسبت خاصی باشه