2777
2789
عنوان

اینقدر نگید ای کاش بمیرم یا مرده بودم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 28 پست
اره قبول دارم بلخره آدمیم و خسته میشیم ولی تا اونجا که میشه نگیم این حرفو

من اخیرا تا حس بدی بگیرم ازخدا شکایت میکنم هی ناشکری میکنم عادتم شده خیلی بده چیزیم نگی عقده میشه 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اخیرا تا حس بدی بگیرم ازخدا شکایت میکنم هی ناشکری میکنم عادتم شده خیلی بده چیزیم نگی عقده میشه

منم تا دلت بخواد غر غرو هستم 😁ولی تجربه کردم هرچی بیشتر شکایت میکنم حالم بدتر میشه 

یعنی همه چیز درست میشه؟  
دعا کن برام من حمله پانیکم دارم واقعا غذاب اوره برام خسته شدم از فکر و خیال میخوام بگم به هیچ جام ...

چشششم حتما 

اي جانم 😍 

مطمئنم که موفق میشید چون خودتون اراده کردید و شروع کردید 

و بازم میگم ماشالا به شما 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

مرگ یه اتفاق خنثی ستنه باید به استقبالش بریم ونه منتظرش باشیمولی باید ته دلمون به یادش باشیم

بله  یاد مرگ باعث میشه ما به سمت تباهی نریم، ای کاش آدم های ظالم و کسایی که حق مردم رو میخورن یکم به مردن فکر میکردن😑

یعنی همه چیز درست میشه؟  
بله یاد مرگ باعث میشه ما به سمت تباهی نریم، ای کاش آدم های ظالم و کسایی که حق مردم رو میخورن یکم به ...

خب بهشت و جهنم برای همین هاست 

الکی میگن برای بی نمازیه 

جهنم برای بی وجدان هاست

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خب بهشت و جهنم برای همین هاست الکی میگن برای بی نمازیه جهنم برای بی وجدان هاست

واقعا نماز و روزه خوبه و واجب اما من مطمئنم خدا سر نماز و روزه اذیتمون نمیکنه اما اگه دلی بشکنیم و ظلمی کنیم نمیگذره ازمون

یعنی همه چیز درست میشه؟  
واقعا نماز و روزه خوبه و واجب اما من مطمئنم خدا سر نماز و روزه اذیتمون نمیکنه اما اگه دلی بشکنیم و ظ ...

بله دقیقا 

اونا رو هم گفته تا بلکه وجدانمون بیدار شه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
منم تا دلت بخواد غر غرو هستم 😁ولی تجربه کردم هرچی بیشتر شکایت میکنم حالم بدتر میشه

اره هی دامن میزنی به غصه ها ولی به روش دیگه باید خشم تخلیه بشه وگرنه عقده میشه 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون