2789
عنوان

دستگاه لیزر

280 بازدید | 16 پست

دوستان کمک کنید کدوم دستگاه لیزر بهترین جواب رو میده من پوست مرغی شدم دون دون لک افتاده رو پوستم اصلا وجه قشنگی نداره میخام جای خوبی برم

دستگاه الکساندرایت آمریکایی کوترا به وسیله ی ژل خوبه یا دستگاه الکساندرایت کندلا بدون ژل

و این هم بگم پوستم سفیده

برای طیف پوستی من کدوم لیزر خوبه

°•○به توکل نام اعظم خدا○•°     ♡*بسم الله الرحمن الرحیم*♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من الکساندرایت کندلا بدون ژل و با سری شخصی استفاده میکنم راضی هستم البته من پوستم گندمی هست نمیدونم به شما بسازه یا نه ولی ایننوع دستگاه تا جایی که میدونم بهترینه از همشونم گرونتره 

کندلا به شدت درد داره و باید پوست حیلی روشن اروپایی داشته باشی اول با دکتر پوست مشورت کن

پوستم رونام تیره هست و بیکینیم تبره هست کندلا پس جواب نمیده!!

پوستم رونام تیره هست و بیکینیم تبره هست کندلا پس جواب نمیده!!

نمیدونم درست عزیزم با پزشک پوست مشورت کن راهنماییت میکنه اینجا زیاد کسی تخصصی در اون باره نداره

خدایا شکرت🥺💞🌙

من اشنایدرپلاس رو پیشنهاد میدم کندلا افتضاحه فقط اسم در کرده هم درد داره هم سوختگی داره هم موی نازک رو ضخیم میکنه ولی اشنایدرپلاس بدون درده قابلیت لیزر موی پرزی رو داره و اصلا سوختگی نداره

اصفهان مرکز لیزر ریحان دستگاهشون اشنایدرپلاس هست عالیه شمارشونو برای دوستان اصفهانی میذارم

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

من اشنایدرپلاس رو پیشنهاد میدم کندلا افتضاحه فقط اسم در کرده هم درد داره هم سوختگی داره هم موی نازک ...

با ژل هست یا بدون ژل