2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 40 پست
این یه توهینه برای یه خانوم..یعنی من فقط برای سرگرمی تورومیخوام و اصلا برام اهمیتی نداری هروقت خواست ...

واقعا من اونروز شکستم.. خیلی بهم برخورد.. من خیلی مغرورم  واین طرز حرف زدن منو اب کرد جوری ک ب محض رسیدن خونه بلاکش کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا من اونروز شکستم.. خیلی بهم برخورد.. من خیلی مغرورم واین طرز حرف زدن منو اب کرد جوری ک ب محض ر ...

افرین بهترین کارو کردی هیچ وقت هیچ وقت برای کسی که برات ارزش قائل نیست ارزش قائل نشو بلاک از صدتا فحش بدتره براش 

افرین بهترین کارو کردی هیچ وقت هیچ وقت برای کسی که برات ارزش قائل نیست ارزش قائل نشو بلاک از صدتا فح ...

ب نظرت اگه بلاک نکرده بودم، میومد سمتم یا الان بخاد بیاد صحبت کنه ب بلاک ربطی داره؟؟ 

ب نظرت اگه بلاک نکرده بودم، میومد سمتم یا الان بخاد بیاد صحبت کنه ب بلاک ربطی داره؟؟

اگرم میومد فقط برای سرگرمی و دوستی شاید..عزیزم فکرتو درگیر همچین پسرایی نکن مطمئن باش اون اگر میموند بعدازاینکه به خودش وابستت کردو نیازشو باتو برطرف کرد ولت میکردویه ضربه روحی بدی بهت میزد..

اگرم میومد فقط برای سرگرمی و دوستی شاید..عزیزم فکرتو درگیر همچین پسرایی نکن مطمئن باش اون اگر میموند بعدازاینکه به خودش وابستت کردو نیازشو باتو برطرف کرد ولت میکردویه ضربه روحی بدی بهت میزد..

اگرم میومد فقط برای سرگرمی و دوستی شاید..عزیزم فکرتو درگیر همچین پسرایی نکن مطمئن باش اون اگر میموند ...

مرسی گلم. اره همون اول من خودمو غیب کردم بهتره چون اینطوری میگه چقدر منو میخاد 

اگرم میومد فقط برای سرگرمی و دوستی شاید..عزیزم فکرتو درگیر همچین پسرایی نکن مطمئن باش اون اگر میموند ...

ولی من میگم اگه بخاد بیاد سمتم برای ازدواج کاری ب بلاک کردن من نداره؟ 

ولی من میگم اگه بخاد بیاد سمتم برای ازدواج کاری ب بلاک کردن من نداره؟

اره کلا اگه کسی عاشق واقعی باشه به این راحتیا نمیزاره بره..ولی اینی که توصیف کردی قصدازدواج نداره