2777
2789
عنوان

گیسو هستم😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 8907 بازدید | 155 پست
ولی سقط نمیکنی من تاسه ماه موقع پریودی تمام هفت روز لکه میدیدم آخر 12هفته خونریزی شدید کردم الان پسر ...

یعنی هر ماه موعد پریود باید درد بکشیم باز؟؟😦😦

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد گرفتی شایعه پراکنی کنی؟😂 اون ننش هشتاد نود سال عمر کرد ده دوازده تا هم زاییده بود. خودشم که گی ...

😂 من یه کانال دارم ک از چشامم بیشتر بهش اعتماد دارم ..بعد اون گفته مرده منم میگم مرده .. هر وخ گف نمرده منم میگم نمرده😂تصادف کرده مرگش طبیعی نبود

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
خودم حس میکنم سقط نمیکنم..ولی گاهی شک میکنم😉😉

دیوونه ای مثه من پس😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یعنی هر ماه موعد پریود باید درد بکشیم باز؟؟😦😦

نه همه اینجوری نیستن😂😂ولی احتمالش است😜😜

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه قطع کردن یهویی شیاف هم خودش باعث سقط میشه اینا دکترم بهم گفت 

والا نمیدونم چیکار کنم..هر کس یه جیزی میگه😔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شما نرمال نیستی           تبریک می گم دوست عزیز

ممنون گلم😊

😂 من یه کانال دارم ک از چشامم بیشتر بهش اعتماد دارم ..بعد اون گفته مرده منم میگم مرده .. هر وخ گف ن ...

اون چشاتو قربون که انقد زود باوره😁

والا نمیدونم چیکار کنم..هر کس یه جیزی میگه😔

بنظرم یه شب درمیون بعد دوشب بعد سه شب بعد تا یک هفته همینجوری بعد قطع کن من تا اواسط چهارماهگی شیاف میزاشتم بعد دکتر گفت به این روش قطع کن 

من شیافا رو قطع کردم..باید صبر کنم سونو قلب..

گیسو جان با یه دکتر دیگه هم مشورت کن برای قطع شیاف. 

منم خونریزی داشتم ولی دکتر گفت شیاف رو استفاده کنم. قبل تشکیل قلبش.

تا سه ماهگی هم سیکلوژیست میذاشتم بعدشم تا 7 ماهگی آمپول می زدم.

ان شالله نی نی بمونه واست

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
فقط انرژی مثبت من هفت هفته ودوروزم بود صدای قلبش شنیدم 

قربونت.حالا باید صبر کنم ببینم روزهای آینده قراره چه اتفاقی بیفته😘