2789
عنوان

کیا دامپزشکن

75 بازدید | 14 پست

امپول زدن به گربه کار سختیه؟حالت تهوع داشته غذا نمیخوره الان دیگه بالا نمیاره ولی غذا نمیخوره بوی بد گرفته چکارش کنم دامپزشک گفت رودش عفونت کرده امپول نوشته ولی دستی نیست نمیاد ببرمش دکتر چجور امپول بزنم

کار تو نیس حتما ببر دامپزشک حتی دکتر انسانم فکر نکنم اونقد با اناتومی گربه اشنا باشه که بتونه رگشو پیدا کنه باز زیر جلدی بود شاید میتونستی

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کار تو نیس حتما ببر دامپزشک حتی دکتر انسانم فکر نکنم اونقد با اناتومی گربه اشنا باشه که بتونه رگشو پ ...

والا لباس پوشیدم داروهاشم گرفتم خودش نیستش منتظرم پیدا شه ببرمش با اسنپ

خودت اصلا نمیتونی بزنی ، اصلا اصلا 

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

اگه دستی بود پوست رانش رو بگیر و زیر جلوی بزنبراحیونات رگ نمیزنن من که سگ داشتم مسموم شده بود دکتر ی ...

سگ و گربه خیلی فرق داره 

سگ تحمل می‌کنه و نهایتا آسیب نمیزنه بهت 

ولی گربه خطرناکه چون حمله میکنه

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

خیر تو حیاطمون میاد بهش غذا میدم ولی ۴ روزه غذا نمیخوره چند روز پیش بالا آورده صبح رفتم دامپزشک براش ...

اینجوری برای خودتون هم خطرناکه که بخواهید بهش آمپول بزنید 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز