2777
2789
عنوان

خرید کولر گازی بدون گارانتی

979 بازدید | 44 پست

سلام دوستان کسی اطلاعاتی راجب کولرگازی ق.اچاق داره؟

من میخوام کولر گازی بخرم چندتا فروشگاه از امین حضور تهران پرسیدم میگن علاوه بر کولرهای ایرانی کولر گازی ال‌جی و سامسونگ دارن، ۵ سال هم گارانتی داره ولی به صورت قاچاق وارد شده حتی میگن موقعی که وارد مرز میشه کارشناس میره کارشناسی میکنه و کد کالا میده که یه سایت دارن میتونیم کد رو داخل سایت بزنیم و اصالت کالا رو پیگیری کنیم، حتی میگن که میتونیم خودمون کارشناس ببریم کولر رو ببینه یا استفاده کردیم راضی نبودیم پس میگیرن.

بعد قیمت هاشون حدود ۱۰،۱۱ تومن از کولرهای ایرانی ارزونتره😐🤕

دوستان کسی میدونه جریان چیه؟ میشه اعتماد کرد یا نه؟

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه کولری گازی مهمتر نکته . نصاب خوب هست. شما اول ی نصاب خوب پیدا کن. همون بهت میگه کدوم برند خوبه و از کجا میتونی بخرید. خرید کولر  پنجاه درصد قضیه هست پنجاه درصد دیگه اش نصب درست و مناسب کولر هست که کار هر کسی نیست. 

چقده قیمتش؟

برای خونه ما باید ۳۰ هزار بخریم، برندهای ایرانی حدود ۴۹، ۵۰ ، اینا که ق.اچاق هستن ۳۳، ۳۴

واسه کولری گازی مهمتر نکته . نصاب خوب هست. شما اول ی نصاب خوب پیدا کن. همون بهت میگه کدوم برند خوبه ...

اره مثلا یه کلید جدا باید براش بزارن امروز برادرم میگفت کلید نمیدونم چی رو برامون نگذاشتند که کلا باعث میشه بتونیم کل جریان برق روتوش قطع کنیم 

خواهرم یخچال سامسونگ میخواست بخره بهش گفتن قاچاق میاد هیچ ضمانت نمی‌کنیم ایراد نداشته باشه .

والا به ما گفتن ۵ سال ضمانت داره و کد اصالت کالاداره و ...

خیلی یه جوریه

واسه کولری گازی مهمتر نکته . نصاب خوب هست. شما اول ی نصاب خوب پیدا کن. همون بهت میگه کدوم برند خوبه ...

این که بله ولی میخوام بدونم اعتمادی هست به این ال‌جی و سامسونگ؟ 

خودم پارسال یه ماشین ظرفشویی بوش خریدم اونم گفتن قاچاقه، نصاب هم اومد دید گفت اصله و راضی هم هستم ازش خداروشکر.

نمیدونم برا کولر هم به حرفشون اعتماد کنم یا ن‌. میترسم به اسم ۳۰ هزار بخرم ولی موتور ۲۴ هزار روش باشه