2777
2789
عنوان

به کجا زنگ بزنم به سگای گشنه کمک کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کار ظلم در حق سگ ها و خودمونه طبیعت سگ اینه که بره دنبال غذا اگه شما بهشون غذا بدین شکمشون سیر م ...

کدوم کار؟

اینا وسط بیابون خشک بودن

هیچی نبود هیچییی بیابون بود

کاش میدیدی قیافه هاشونو مثل چی میلرزیدن

بزاریم بمیرن؟

مگه ما انسان نیستیم

.

متاسفانه بیشتر حامی ها پولو برای خودشون برمیدارند یه زنه هست قبلا شهریار پانسیون داشت کلی پول جمع کرد بعد پانسیون بست الان برای خودش زمین و ماشین خریده گوشت میخره با پول مردم گوشتشو برمی‌داری استخون کندرو میپزه میندازه جلو سگای بخدا ده  بار گفتم من که نه پول دارم نه حامی هستم اینارو نیمدم سگ حداقل یا غذای سگ بده یا اشغال مرغ پخته نه اینکه استخون گاو زنیکه بی شور اونوقت گوشتی که با پول اون زبون بسته ها خریده برای خانواده میبرع زنیکه 

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

بهتر بزار بمیرن اهشون دامن مردم رو بگیره قبلا خیلی کمک میکردم از زمانیکه یه همسایه داریم اسمش مصطفی بهم گفت حروم زاده ننتو گای.   یدن غذا نده به سگا منم دیگه به خاطر این حرفو غذا نمیدم تا خدا جواب مصطفی رو بده

بهتر بزار بمیرن اهشون دامن مردم رو بگیره قبلا خیلی کمک میکردم از زمانیکه یه همسایه داریم اسمش مصطفی ...

خاک بر سرش

چه بی ادب بوده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
این دولت به مردم گشنه کمک نمیکنه به سگ گشنه میخواد کمک کنه

مردم گشنه دست و پا دارن میتونن حداقل گدایی کننن اون زبون بسته ها چی بیزارم از آدمایی که خودشون رو تو توانمندی با حیوان طفلی مقایسه میکننن اون زبون بسته ها نیمتونن کاندوم بخرن که بچه نزان انسان وقتی ندارن می‌تونه کاندوم بخره نزاد

توکوچه ما چند تا خانم واسه سگ لونه درست کردن بماند که سگه هرکی ازاونجا ردمیشه میخوا  بگیرش حتی به خودشون زحمت نمیدن ببندنش تازگی ۴تا توله هم به دنیاورده دیگه هرجا رونگاه میکنیم یا سگه هست یاتوله هاش یه بارم نزدیک بود پسرم وبگیره حرفم میزنم که چرا سگ وسط کوچه نگه میدارید صدنفر پشت سگه هستن🙄

خاک بر سرشچه بی ادب بوده

بخدا همیشه میاد فحش مادر میده حرف زشت میزنه منم نذر کردم یا اون تقاص کارشون ببینه یا من دیگه به این زبون بسته ها غذا نیمدم اهشون اون کثافتو بگیره آخه میگه پولشو بده من قبلا هم یه نفر غذا رسانی میکرد رفته بود گفته بود تروخدا پول غذا رسانی رو بده من بعد معتادع صبح تا شب خمار ادعا دارن از کجا تا کجا زمین دارن

اینی که شما میگید برای جامعه ایه که نظارت داره روی حیوونا نه اینجا . اینجا فقط انسان گند میزنه به هم ...

شما دقت کن ۱۰ سال این قدر سگ تو خیابونا بود؟ 

ما با دلسوزی بیجامون باعث این کار شدیم شده حکایت گربه های ترکیه

عزیزم اینجا همه سگ و نجس میدونن و الان قورتت میدن که نهههه به سگای خیابون نباید غذا داد 

متاسفانه جایی نیست که تماس بگیری بهشون برسن 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد