2777
2789
عنوان

سوجان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4089 بازدید | 50 پست
آره. دقیق یه سال قراره طول بکشهایشالا همه اش قربون و اون انیس دگوری به خاک و خون کشیده بشن من کیف کن ...

انیس چقدر بدجنس شده

فوبیا گرفتم سهراب اینو بگیره

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج) بفرستید💚🌱

از بس آشغال و پول دوسته

درسته هرچند اگرم قبول نمیکرد پدر زن سرهنگ چون‌فدرت داره مجبورش می‌کرد که سوجان  ا طلاق داده‌های راستش فکر نمیکردم که پدرومادرشم راضی باشند چون همیشه تو فیلمای این مدلی اگر پسر خیانت پیکردخانوادشم باهاش قهر می‌کردند اما اینا تشویقش میکنند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته هرچند اگرم قبول نمیکرد پدر زن سرهنگ چون‌فدرت داره مجبورش می‌کرد که سوجان ا طلاق داده‌های راست ...

ننه باباش مثل گربه نره و روباه مکار بوی پول به دماغشون خورده

ننه باباش مثل گربه نره و روباه مکار بوی پول به دماغشون خورده

والا همچین‌از خونه زندگی اونا ذوق کردند گه انگار چیه والا روستای خودشون به اون قشنگی وسرسلزی یا حیاط خونه پدر سوجان توده از حیاط خونه ثریا خیلی باصفایی وقسنگتر وبزگتره فقط مثل اونا شیک وپیک نیست تازه یوجان عوضش برعکس طلا جوون وسالمه خلایق هرچه لایق البته طلاهم چهره جذاب وشیرینی داره اما به هرحال خیلی بزرگتر از قربانی.

والا همچین‌از خونه زندگی اونا ذوق کردند گه انگار چیه والا روستای خودشون به اون قشنگی وسرسلزی یا حیاط ...

اصلا این پسره لیاقت سوجانو نداره کاش زودتر گم شه از زندگی سوجان

حیف از اون سوجان

باید زن سهراب بشه هم نجیب هم مرده

اصلا این پسره لیاقت سوجانو نداره کاش زودتر گم شه از زندگی سوجانحیف از اون سوجانباید زن سهراب بشه هم ...

ولی کاش قربان این کار را نمیکرد یا پشیمون میشد کاش نامردی نمی کرد.وای با اینکه پدرشون باهم برادرند اما هیلی از لحاظ فرهنگی باهم فرق دارند.

از بس آشغال و پول دوسته

ولی آشغال تر از قربانثریاست که می دونه قربان زندانه وبه زور مجبورش میکنه که خواهرش را بگیره که هم در حق سوجان ظلم میکنه به خاطر خ اهرش هم به خود خواهرش ظلم می کنه

اصلا این پسره لیاقت سوجانو نداره کاش زودتر گم شه از زندگی سوجانحیف از اون سوجانباید زن سهراب بشه هم ...

ولی با همه اینا با اینکه قربان داره نامردی نیکنم اما من نمی دونم چرا نه البته تو این سریال آپا تو اکثر سریال هرچقدرم که عاشق ومعشوق به هم نامردی نمی‌کنند همیشه هرچند نی دونم علیه ها اما هنس دوست دارم یه چی ی بشه باز به هم برسند کاش پی سد قربان زودتر متوجه اشتباهش می شد واین کار را نمیکرد اما اگر که قربان به بهانه وصیت پدرش سوجان را طلاق بده سوجان‌باید خیلی احمق باشه کا نفهمه همچین مسئله ای هیچ باعث طلاق نمیشه وباید بفهمه که این فقط یه بهونه بوده.

راستی این مادر قربان به نظ م قبلا تو سریال خانگی خاتون دیدم اون جا هم لکر کنم نقش بک زن شمالی داشت بعنی تو شمال کلفت خونه مادر شوهر خاتون بود.

ولی حالا نیموقربان جوونه شاید عقلش نرسه داره ۰یکار میکنه اما چرا دیگه پدرومادرشم با نامردی پسرشون مخالفت نمی کنند وخودسونم نامردتر از پرشین شدند؟

ولی آشغال تر از قربانثریاست که می دونه قربان زندانه وبه زور مجبورش میکنه که خواهرش را بگیره که هم در ...

بیشتر بخاطر خودشه

میخواد باباش از طلا خیالش راحت بشه به این برسه از لحاظ مالی