2777
2789
عنوان

دکتر مو

692 بازدید | 15 پست

یه دکتر مو خوب معرفی کنید کرمانشاهی‌ ها برای کم پشتی مو میخوام یه دکتر که دیدین کسی ازش نتیجه گرفته مو هام‌ کم پشته و دارم کچلی میگیرم 😭😭

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

کرمانشاه، بلوار نوبهار، نرسیده به میدان مرکزی، بین کوچه 122 و 124، ساختمان مهراد، طبقه هفتم، واحد22ب ...

اسم دکترش کیه؟

شما نتیجه گرفتین؟ مشکلتون کم پشتی بود؟

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم دکترش کیه؟شما نتیجه گرفتین؟ مشکلتون کم پشتی بود؟

من ۶ ماه پیش رفتم پیشش ،اشنای رفیقم بود 

چیزی ک گفتو انتحام دادم و استفاده کردم واقعا خوب و فقط اون دوای کارم بود 

نمیخواست بهت بدمشا 😒دیگه چ بکنم‌دستو دل بازم😂😂

من ۶ ماه پیش رفتم پیشش ،اشنای رفیقم بود چیزی ک گفتو انتحام دادم و استفاده کردم واقعا خوب و فقط اون د ...

مرسی عزیزم 🥲 

هزینه چقدر گرفت ازت؟ 

لطف میکنی اسم دکترشم بگی

[QUOTE=366310208]گربانت  باور کن یادم نیست ۸۰ تمن شاید  اسمشو فراموش کردم اما شمارشو خواستی بدم‌[/QUOTEممنون میشم بدی شمارشو 

خیلی از دکترا هستن ولی این برای کم پشتی شما نتیجه داده انشالله که خوب باشه برا منم 

[QUOTE=366310208]گربانت باور کن یادم نیست ۸۰ تمن شاید اسمشو فراموش کردم اما شمارشو خواستی بدم‌[/QU ...

انشالله

دنبال زود جواب گرفتن نباش 

بسی به بودجه ت هم داره 

از خصوصی میفرستم برات 

برای هرگونه ریزش مو از پودر گیاهی ابردوا استفاده کنینمن دارم‌استفاده میکنم‌واقعا عالیهکل خانوادم دار ...

کم پشتی هست آخه ریزشش‌ کمه

حتما ابردوا رو تهیه کنین

باید از کجا تهیه‌ بشه ؟

یکم توضیح میدین راجبش؟

واسه ریزش هست یا کم پشتی 

طریقه مصرف چطور هست؟

باید از کجا تهیه‌ بشه ؟یکم توضیح میدین راجبش؟واسه ریزش هست یا کم پشتی طریقه مصرف چطور هست؟

جلوی ریزش‌رو میگیره

باعث رشد مجدد میشه

من‌از کانال ایتا سفارش دادم از مشهد برام فرستادن

مصرفش‌روش نوشته شده

کاربر آقا

جلوی ریزش‌رو میگیرهباعث رشد مجدد میشهمن‌از کانال ایتا سفارش دادم از مشهد برام فرستادنمصرفش‌روش نوشته ...

میشه کانالش رو بفرستین برام؟