2777
2789

فیروز 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیروز

امتحان نکردم ولی از چند نفر که مدام استفاده میکردن شنیدم ساقه ی مو رو خشک میکنه

تجربه ی شما چیه؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
امتحان نکردم ولی از چند نفر که مدام استفاده میکردن شنیدم ساقه ی مو رو خشک میکنهتجربه ی شما چیه؟

من چون کراتین هم کردم نمیدونم رو موهای عادی چطوریه 

رو موهای من خوبه راضیم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
امتحان نکردم ولی از چند نفر که مدام استفاده میکردن شنیدم ساقه ی مو رو خشک میکنهتجربه ی شما چیه؟

ب نظر همینطور میاد

خصوصا وقتی از حموم میام بیرون موهام خیلی بد و پف پفی میشه

فیروز باز کننده خوبی هم نیست اخه، معمولیه

سرم مو دوفاز دنی وان حاوی روغن آرگان میزنم.

روی موهای تمیز خشک یا مرطوب اسپری کن و بعد با برس شونه کن نیازی به آبکشی نداره.

خیلی عالیهههه👍👍.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

چ رنگیه مال تو ؟

آبی 

خیلی ب خودم میرسم توی تاپیکای قبل ب همه‌کمک کردم اگ خواستی ببین

قبل حموم با سرم رو‌موهام بادام شیرین میزنم

نوکشو رزماری بعد با ماساژور سر ماساژ میدم

دوساعت ک‌موند‌میرم‌حموم نرم‌کننده خارجی میزنم اومدم بیرون نوکشو ارگان میزنم بعد اینو میزنم

حدودا دومیلیونه عالیهههه همه جور خواصی داره