2777
2789
عنوان

هدیه تولدمو بدید

78 بازدید | 7 پست

برام دعا کنید زودتر وب راحتی مدرک دانشگاهمو بگیرم وخداوند ی شغل خیلی پر ذرامد وآبرومند بهم بده 

ممنون ک هدیه تولدمو دادی 

اینم بگم امسال اولین ساله مادر شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله... ان شالله... ان شالله

خیلی مبارک باشه تولدت🧡

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

عزیزم انشالله به همه‌ی آرزو های قشنگت برسی❤️

زمین شما را در آغوش گرفت اما آسمان هنوز برایتان گریه می کند🖤مادر تو هنوز در بشقاب صبحانه اش نان می گذاری و شب ها پتو را تا زیر چانه خاطره بالا میکشی چه کسی باور می کند فرزندی که باید کوچه ها را نفس می کشید اکنون در عمق زمین به ریشه ها درس ایستادگی می دهد.

تولدت مبارک انشاالله به آرزوهات برسی ، تنت سلامت 

دلت خوش ، لبت خندان ، زندگیت سرشار از عشق حقیقی، 🥰😘🌹🎁🎊💰💶💷

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خدایاشکرت خداشکرا خداشکرا خداشکرت تولدت کلی مبارک هرچی ازخدا و آل خدامیخوای بهت بده یاماررخانم ثادات باعمه خانم سادات لاخانم خانم سادات بادختدخانم خانم سادات یامادرخانم سادات بامادرخانم سادات باعمه خانم سادتت باخانم خانم سادتت باخانم خانم سادات یادخترخامم خانم سدتت بادخترهانم خانم سادات بامادرخانم یادات